Praktische en mooie stapelbedden en hoogslapers 

JYSK heeft een uitgebreid assortiment stapelbedden en hoogslapers voor op de kinderkamer of logeerkamer. Onze stapelbedden zien er niet alleen heel mooi uit, maar zijn ook nog eens heel praktisch. Wanneer je in bezit bent van weinig kamers, kunnen de kinderen samen op één kamer slapen. Om niet te veel ruimte te verliezen aan bedden, kun je de hoogte in met een stapelbed. Zo blijft er ruimte over voor de kinderen om te spelen. De meeste stapelbedden en hoogslapers hebben extra opbergruimte of kunnen omgebouwd worden tot studeerplek, omdat er een bureau aan bevestigd is.

  Stapelbedden en hoogslapers voor de kinderkamer

  Als we de kamers van onze kinderen inrichten, letten we er vaak goed op dat er genoeg ruimte overblijft om te kunnen spelen. Er moet veel vrije vloerruimte zijn en je moet de stofzuiger gemakkelijk in de kamer rond kunnen manoeuvreren. Daarom moet een kinderbed aan hoge eisen voldoen. Wil je meer inspiratie voor de kinderkamer? Lees hier onze blog met gave ideeën.

  Stapelbedden en hoogslapers voor de kinderkamer kunnen een goede keuze zijn. In kleinere kamers zijn stapelbedden vaak een goede oplossing, zodat er op de vloer voldoende ruimte is om te spelen. Sommige stapelbedden hebben twee slaapplaatsen, deze bedden zijn bijvoorbeeld handig voor op de logeerkamer.

  Veel half hoogslapers hebben onder de bedbodem lades, waarin beddengoed of speelgoed kan worden opgeborgen. Op die manier sla je twee vliegen in een klap: opbergruimte en een slaapplek. Je kunt stapelbedden ook als logeerbed of in een weekend- of vakantiehuis gebruiken. 

  Creëer ruimte door de hoogte in te gaan

  Een hoogslaper is niet alleen handig in een kinderkamer, maar ook in een studentenkamer of klein appartement. In een studentenkamer is er vaak weinig ruimte en moet je slim inrichten. Door de hoogte in te gaan met een hoogslaper, houd je ruimte over voor een studeerplek met bureau of een kleine bank. Deze kan je onder de hoogslaper plaatsen om nog meer ruimte te besparen. Met een hoogslaper of stapelbed benut je de ruimte optimaal.