Lakens voor baby's en kinderen

Kinderen en baby's hebben veel slaap nodig. Om ervoor te zorgen dat jouw kind lekker kan slapen, is een goed bed belangrijk. Nadat jij een bed en het juiste matras voor je kindje hebt gevonden, kun je nu op zoek gaan naar het beste laken of hoeslaken. Bij JYSK hebben wij hoeslakens voor zowel baby's, peuters als grotere kinderen.  Bescherm het matras goed met een waterproof laken, zeker handig voor de kleine kinderen en baby's.

Babylakens en kinderlakens

Bij JYSK kun je kiezen tussen verschillende typen hoeslakens voor baby's en kinderen. Alle hoeslakens hebben gemeen dat ze aan de Oeko-Tex-norm voldoen. Dit label waarborgt dat de producten zijn getest op kleurstoffen en chemische stoffen die schadelijk zijn voor de gezondheid. Hierdoor kan je jouw baby met een gerust hart laten slapen op een hoeslaken van JYSK.

Niet alleen baby- en juniorhoeslakens zijn verkrijgbaar bij JYSK, ook kun je een beschermlaken voor je baby of kind kopen. Een beschermlaken wordt met elastische banden aan het matras bevestigd en beschermt het matras bij bedplassen en andere vloeistoffen.

Bekijk ons assortiment baby- en juniorlakens hier op deze pagina of ga langs bij jouw lokale JYSK winkel voor advies en informatie. 

Maak een bedje compleet met een vrolijk dekbedovertrek

Als je de baby of kinderkamer aan het inrichten bent, wil je dat je baby of kind onder een zacht en mooi dekbedovertrek ligt. Bij JYSK bieden wij verschillende dekbedovertrekken in meerdere maten en kleuren voor baby/junior. Maak de babykamer af met een vrolijk geprint dekbedovertrek van JYSK.

Voor de wat oudere kinderen heeft JYSK dekbedovertrekken met verschillende favorieten erop. Voor de jongens zijn er dekbedovertrekken van verschillende voetbalclubs of games zoals Fortnite of Minecraft. Natuurlijk zijn deze dekbedden ook geschikt voor op een meisjeskamer. Dekbedovertrekken met paarden of Frozen erop zijn leuk voor in de meisjeskamer, maar kunnen natuurlijk ook voor een jongen. Maak je zoon of dochter blij met een dekbedovertrek van zijn of haar favoriete club, game of actiefiguur.