Mand

Je mand is leeg

Mand

Je mand is leeg

Lakens voor baby's en kinderen 

Kinderen hebben heel veel rust nodig, zodat ze de energie hebben om te leren en zich te ontwikkelen. Daarom moet je met veel dingen rekening houden om voor jouw kind een goede en gezellige slaapplaats in te richten. Een van de belangrijkste dingen is natuurlijk de onderlaag. Zodra je een goed matras hebt gevonden, heb je nog een hoeslaken nodig.

Bij JYSK vind je de ledikantlakens en kinderbed hoeslakens die je nodig hebt om een behaaglijke en comfortabele babykamer en kinderkamer te creëren.

Babylakens en kinderlakens

Bij JYSK kun je kiezen tussen verschillende typen hoeslakens voor baby's en kinderen. Alle hoeslakens hebben gemeen dat ze aan de Oeko-Tex-norm voldoen. Dit label waarborgt dat de producten zijn getest op kleurstoffen en chemische stoffen die schadelijk zijn voor de gezondheid.

Je kunt kiezen voor baby- en juniorhoeslakens van katoen, maar als je op zoek bent naar een beschermlaken voor je baby of kind, zijn die ook verkrijgbaar. Een beschermlaken wordt met elastische banden aan de matras bevestigd en beschermt de matras bij bedplassen.

Bekijk ons assortiment baby- en juniorlakens hier op deze pagina of ga langs bij jouw lokale JYSK winkel voor advies en informatie. 

Win een JYSK cadeaukaart t.w.v. €50

Visa Mastercard