Een goede nachtrust met een traagschuim kussen van JYSK

Niets is vervelender dan wakker worden met nekpijn en schouderklachten. Je kunt dit voorkomen door een goed kussen aan te schaffen dat past bij jouw manier van slapen. Een traagschuim kussen zorgt voor zowel comfort als goede ondersteuning voor je nek en rug. Het schuim in het kussen vormt zich naar jouw hoofd en nek. Daarnaast vermindert traagschuim de druk op je hoofd en nek, waardoor je spieren zich optimaal kunnen ontspannen. Dit zorgt voor een betere nachtrust en sta jij ’s ochtends weer fris en fruitig op.   

21 artikelen
  21 artikelen

  Wat is jouw favoriete slaaphouding?

  Bij het kiezen van een kussen is het van groot belang in welke houding jij slaapt. Een goed kussen moet ervoor zorgen dat je nek in één lijn komt met je wervelkolom. Ga eerst eens na of jij een zij-, buik- of rugslaper bent. Bij elke positie is een ander kussen aan te raden voor de beste ondersteuning. Ben jij een zijslaper? Ga dan voor een hoog stevig kussen dat jouw hoofd voldoende ondersteuning biedt. Slaap je liever op je rug? Dan is een lager kussen beter voor jou, deze ondersteunt je nek tijdens je nachtrust. Als je een buikslaper bent, is het van belang dat je kussen zo laag mogelijk is. Zo voorkom je dat je nek zich in een rare positie moet buigen tijdens het slapen.

  Lees meer over onze verschillende kussens die wij aanbieden in onze Hoofdkussengids. In deze gids staat uitleg over onze kussen en welk kussen het beste bij jouw slaaphouding past.

  Bescherm je kussen met trendy kussenslopen

  Een kussensloop is niet alleen bedoeld om je slaapkamer leuk aan te kleden, het beschermt je kussen tegen vuil en vocht. Bij JYSK bieden wij kussenslopen aan in verschillende kleuren, printjes en maten. Is jouw slaapkamer klassiek ingericht? Dan passen simpele kussenslopen in een lichte kleuren zoals wit of licht grijs het beste in jouw slaapkamer. Wil je iets meer kleur in je slaapkamer? Kies dan voor kussenslopen in een felle kleur of met een leuke print. Als je meer van de minimalistische trends houdt, kan je kiezen voor een effen kussensloop. Met een nieuw dekbedovertrek in dezelfde kleur als je kussens, geef je jouw slaapkamer een geheel andere uitstraling.

  Verschillende merken traagschuim kussens

  Bij JYSK hebben wij verschillende merken traagschuimkussens. Je hebt de keuze uit kussens van de merken: Dunlopillo, JYSK, Temprakon en Wellpur. Ons huismerk Wellpur biedt al jaren een ruim assortiment traagschuim kussens aan. De Wellpur serie bestaat uit kussens die bestaan uit één blok schuim of kussens die gevuld zijn met traagschuimvlokken. Heb je wel eens eerder een traagschuim kussen geprobeerd, maar vond je het zo hard liggen wanneer het wat kouder was op je slaapkamer? Hier heb je met de kussens van Wellpur geen last van. Bijna alle kussens zijn gevuld met het vernieuwde AIR traagschuim wat niet gevoelig is voor temperatuurverschillen. Ontdek hier ons aanbod traagschuim kussens van Wellpur.