Synthetische hoofdkussens voor goede ondersteuning

Een synthetisch kussen is een heerlijk zacht kussen. Het materiaal is luchtig, waardoor het zich makkelijk aanpast aan de contouren jouw lichaam. Daarnaast kan je het hoofdkussen ook uitwassen in de wasmachine. Hierdoor is een synthetisch kussen ook zeer geschikt voor mensen die gevoelig zijn voor allergieën of huisstofmijt. Dit maakt een synthetisch kussen voor bijna iedereen geschikt.

Wij hebben onze hoofdkussens onderverdeeld in drie kwaliteitsniveaus: BASIC, PLUS en GOLD. Een BASIC kussen heeft een prima kwaliteit en zijn zeer laag geprijsd. PLUS kussens zijn van goede kwaliteit en koop je voor een gemiddelde prijs. Koop je een GOLD hoofdkussen, dan heb je een kussen van een hoog kwaliteitsniveau.

Een synthetisch kussen voor elke slaaphouding

Een kussen moet tijdens je slaap ondersteuning bieden aan zowel je nek als aan je hoofd. Het is dan ook van belang dat je een hoofdkussen kiest dat past bij jouw manier van slapen. Als je graag op je buik ligt, is een laag kussen de beste optie voor jou. Met een laag kussen voorkom je dat jouw nek zich in een rare positie moet buigen, waardoor de kans groot is dat je op staat met nekklachten of spierpijn. Slaap je het liefst op je rug? Dan is een laag/medium kussen geschikt voor jou. Ben je een zijslaper? Een hoog of zelfs extra hoog kussen biedt tijdens het slapen de beste ondersteuning voor je nek en hoofd.

Bij JYSK bieden wij synthetische kussen met verschillende hoogtes aan. Zo hebben wij voor ieder een kussen die bij jouw manier van slapen past. Wil je meer weten over onze kussen en welk hoofdkussen het best bij jouw slaaphouding past? Lees er meer over in onze Hoofdkussengids.

Maak je beddengoed compleet met een synthetisch dekbed

Naast synthetische kussen verkoopt JYSK ook synthetische dekbedden. Dit dekbed is ideaal voor mensen die snel last hebben van allergieën of huisstofmijt. Het dekbed kan gewassen worden in de wasmachine. Daarnaast is een synthetisch dekbed ook erg duurzaam en gaat het lange tijd mee. Bekijk hier ons assortiment synthetische dekbedden.  

Om de levensduur van je beddengoed te verlengen, moet je het beschermen tegen vuil en vocht. Je hoofdkussen kan je beschermen door een kussensloop eromheen te doen. JYSK biedt trendy kussenslopen aan in verschillende kleuren, prints en materialen. Je dekbed kan je beschermen met een mooi dekbedovertrek van JYSK. Wij hebben hippe dekbedovertrekken voor in iedere slaapkamer. Of je nou van klassiek, modern of minimalistisch houdt, JYSK heeft voor iedere stijl een passend dekbedovertrek.