Een donzen kussen voor een betere nachtrust

Wie wil dat nou niet? Een dons kussen is een van de zachtste kussen die je kunt kiezen en waar je heerlijk in kan wegzakken. Houd je van iets meer stevigheid en ondersteuning voor je nek? Ga dan voor een wat hoger kussen. JYSK biedt natuurlijke kussens aan in verschillende hoogtes, zo kan je een kussen kiezen dat past bij jouw manier van slapen. Zo word je ’s ochtends fris en fruitig wakker zonder enige klachten. Wel zo fijn, toch?

Kies een kussen dat past bij jouw slaaphouding

We kunnen het niet vaak genoeg benadrukken, het is van groot belang om een kussen te kiezen dat past bij jouw manier van slapen. Een goed kussen moet ervoor zorgen dat je nek in één lijn komt met je wervelkolom. Voordat je een kussen koopt, is het goed om te weten of jij een zij-, buik- of rugslaper bent. Bij elke positie is een ander kussen aan te raden voor de beste ondersteuning. Ben jij een zijslaper? Ga dan voor een hoog stevig kussen dat jouw hoofd voldoende ondersteuning biedt. Slaap je liever op je rug? Dan is een laag kussen beter voor jou. Als je een buikslaper bent, is het van belang dat je kussen zo laag mogelijk is.

Lees meer over onze verschillende kussens die wij aanbieden in onze Hoofdkussengids. In deze gids staat meer uitleg over onze kussen en welk kussen het beste bij jouw slaaphouding past.

Gebruik er ook een natuurlijk dekbed bij

Naast kussens met een natuurlijke vulling biedt JYSK ook dekbedden met een natuurlijke vulling. Je kan kiezen uit een dekbedden van verschillende materialen zoals van eendendons of wol. Deze dekbedden zijn heerlijk warm en zacht. Bovendien zijn ze allergievriendelijk en daardoor geschikt voor vrijwel iedereen. Als je ’s nachts veel transpireert, is een natuurlijk dekbed een ideale oplossing. Een natuurlijk dekbed neemt het vocht goed op, waardoor jij heerlijk ontspannen kan slapen. Bekijk hier ons ruime aanbod natuurlijke dekbedden.

Hippe kussenslopen voor jouw donzen kussen

Als je een kussen koopt, wil je er natuurlijk zo lang mogelijk van genieten. Om de levensduur van je kussen te verlengen, moet je het kussen beschermen tegen vocht en vuil. Je kan je kussen beschermen door een kussenhoes om je kussen te doen. Naast dat een kussensloop bescherming biedt, ziet het er ook nog eens mooi uit. JYSK biedt kussenslopen aan in verschillende kleuren, prints en stoffen. Maak jouw slaapkamer één geheel door kussenhoezen te kiezen in dezelfde kleur als je dekbedovertrek. Dit straalt rust en eenheid uit, zo kan je optimaal ontspannen in jouw slaapkamer.

Voor welk kussen ga jij? BASIC, PLUS of GOLD?

Bij JYSK vind je een uitgebreid assortiment met natuurlijke kussen. Wij hebben de kussen onderverdeeld in drie verschillende kwaliteitsniveaus: BASIC, PLUS en GOLD. 

Wil je een prima kussen voor een zeer lage prijs? Dan is een BASIC kussen ideaal voor jou. Onze PLUS kussen hebben een goede kwaliteit en prijs. Een GOLD kussen heeft een hoog kwaliteitsniveau, maar ook deze kussens scoor je voor een goede prijs bij JYSK. Wil je advies bij het kiezen van een hoofdkussen? Kom dan langs in een van onze winkels!