Mand

Je mand is leeg

Mand

Je mand is leeg
Boekenkasten met eikenhouten planken en een eikenhouten bureau in een lichte ruimte

In de spotlight: De TRAPPEDAL serie

TRAPPEDAL is een van de meest populaire meubelseries van JYSK. Als je fan bent van een no-nonsens type inrichting, met rechte lijnen en het mooie contrast van metaal in combinatie met eikenhouten kleur dan is dit iets voor jou. De TRAPPEDAL meubelen zijn licht, elegant en eenvoudig. Bovendien zijn onze klanten er dol op en krijgen de meubels uit de serie gemiddeld een 4 tot 5-sterrenbeoordeling op JYSK.nl.*  

Office with desk, chair and shelving unit
Wandrek TRAPPEDAL 5 schappen eiken/zwart
60,-/stuk
79,99 /stuk
25% korting
Eetkamerstoel JONSTRUP beige stof/donker eiken kleur
30,-/stuk
39,99 /stuk
25% korting
Online Only
Bureau TRAPPEDAL 48x95 eiken/zwart
65,-/stuk
84,99 /stuk
24% korting
Wandrek TRAPPEDAL 7 schappen eiken/zwart
85,-/stuk
109,- /stuk
22% korting

TRAPPEDAL wandrek 

Met een hoogte van slechts 109 cm is TRAPPEDAL wandrek met 5-schappen in deco-fineer en zwart gepoedercoat metaal ideaal voor een ruimte waar je het licht en elegant wilt houden. Gebruik het bijvoorbeeld als boekenkast of zet mooie accessoires en plantjes in de kast. Wandrek TRAPPEDAL met 5 schappen is 70 cm breed en 30 cm diep. 

Onze klanten geven het een gemiddelde waardering van 4,7 sterren op JYSK.nl. Een klant geeft aan:
"Goede handleiding erbij, hij stond in één keer. Perfecte hoogte voor ons en hij oogt duurder dan wat ik ervoor heb betaald. Echte blikvanger tegen de muur. Plankjes zijn ook best stevig en in een mooie kleur. Blij mee!" (beoordeling van 5 sterren).
 

Voor meer ruimte is er ook een hogere versie beschikbaar: Wandrek TRAPPEDAL 7 schappen. Deze kast heeft een hoogte van 178 cm. Deze kast kun je natuurlijk ook voor meerdere doeleinden gebruiken. Maak er een traditionele boekenkast van of zet er wat mooie manden in voor opslag. Deze kast heeft gemiddeld 4,7 sterren op JYSK.nl. Een klant heeft de 5 en 7-schappen gecombineerd: 

"Mooi rek wij hebben de korte versie en de lange versie naast elkaar gezet en staat heel mooi." - en laat een 5-sterren beoordeling achter.

Shelving units with different storage solutions such as baskets and buckets
Bureau TRAPPEDAL 48x95 1 lade eiken kleur/wit
65,-/stuk
84,99 /stuk
24% korting

Voor een lichtere uitstraling, heeft JYSK beide wandrekken ook in het wit beschikbaar. Combineer het witte wandrek TRAPPENDAL 5-schappen of 7-schappen met een licht interieur of laat de kast juist opvallen bij een donkere setting.

TRAPPEDAL bureau 

Het TRAPPEDAL bureau is vrij klein en is dus ideaal als je niet heel veel ruimte hebt of wilt gebruiken. Het bureau is ook in een witte uitvoering verkrijgbaar. Je kunt de lade zowel in het linker- als in het rechtercompartiment plaatsen, wat jij het fijnste vindt. Op JYSK.nl laat een van onze klanten een 5-sterren beoordeling achter en deze woorden:  
"Het is een super mooi bureau voor mijn laptop en ziet er geweldig uit in mijn woonkamer..."

Trappedal salontafel en TV-meubel

De perfecte aanvulling op jouw woonkamer of hal is een salontafel. De TRAPPEDAL salontafel met 2 schappen biedt niet alleen een handige plek om je hapjes en drankjes kwijt te kunnen, maar zorgt ook voor een stijlvolle toevoeging aan je interieur.

Een ander alternatief is salontafel TRAPPEDAL 50x100. Deze tafel heeft een omkeerbaar tafelblad waar je drankjes, boeken, planten en andere decoratie op kwijt kan. Een klant geeft een 5-sterrrenbeoordeling:
‘’Goeie koop. Stevig voor kleine kinderen. Ideaal de losse bladen om as die blad te gebruiken. Makkelijk om te draaien.;‘‘

Combineer de salontafel met TV-meubel TRAPPEDAL: zowel functioneel als stijvol. De kast bestaat uit een lade en twee schappen. Zo is er ook ruimte voor decoratie, boeken en andere items.

TV meubel en salontafel op grijs kleed met blauwe bank
Salontafel TRAPPEDAL 50x100 eiken/zwart
70,-/stuk
89,99 /stuk
22% korting
Online Only
Salontafel TRAPPEDAL 90x60 2 schappen eiken kleur/zwart
70,-/stuk
89,99 /stuk
22% korting
Online Only
TV-meubel TRAPPEDAL eiken/zwart
100,-/stuk
149,- /stuk
33% korting

Creëer je eigen bar door bartafel TRAPPEDAL toe te voegen aan je keuken. De bartafel heeft 3 planken met ruimte voor drankjes, servies en decoratie. Deze multifunctionele bartafel kun je ook gebruiken als plek om te werken of als eettafel. 

Vitrinekast TRAPPEDAL is perfect om jouw servies te presenteren. De vitrinekast heeft 4 planken waarvan de bovenste 3 glazen deuren van gehard glas hebben. De onderste plank is open.

Trappedal cabinet and bar
Bartafel TRAPPEDAL 60x120 cm eiken/zwart
100,-/stuk
129,- /stuk
22% korting
Vitrinekast TRAPPEDAL eiken/zwart
165,-/stuk
219,- /stuk
25% korting

Verrijk je huis met nog meer meubels uit de TRAPPEDAL serie. Wandplank TRAPPEDAL bestaat uit 2 stuks van een verschillend formaat, wat zorgt voor een speelse uitstraling. 

Een klant gebruikt de wandplanken voor kamerplanten: “Ik heb deze planken gekocht voor kamerplanten. Heel stijlvol en origineel, netjes, past in mijn interieur. Ik ben helemaal tevreden.‘‘
 
Met halmeubel TRAPPEDAL creëer je een industriële stijl in de hal. Met een hangrail, twee smalle en twee brede planken is er genoeg ruimte voor jassen, schoenen, sjaals en andere items. 

Een 5-sterrenbeoordeling van een klant: ‘’Moderne, eenvoudige montage. Stabiel, zelfs zonder bevestiging aan een muur.‘‘

Bekijk ook onze blogs over de DOKKEDAL collectie met een industriële vibe, VANDSTED in bamboe en de elegante witte NORDBY collectie.


*De reviews komen uit de volgende landen waar JYSK vertegenwoordigd is: Denemarken, Zweden, Noorwegen, Finland, Polen, Tsjechië, Hongarije, Slowakije, Nederland, Slovenië, het Verenigd Koninkrijk, Kroatië, Bosnië en Hercegovina, Servië, Oekraïne, Roemenië, Bulgarije, Griekenland, België en Ierland.

Ontdek meer

Gids voor het opbergen van schoenen

Gids voor het opbergen van schoenen

Maak een feestelijke tafel voor oudejaarsavond

Maak een feestelijke tafel voor oudejaarsavond

Omarm de Japandi-stijl met SOLLERUP

Omarm de Japandi-stijl met SOLLERUP

6 simpele ideeën voor het inrichten van een klein appartement

6 simpele ideeën voor het inrichten van een klein appartement