Mand

Je mand is leeg

Mand

Je mand is leeg
Kunstbloemen en badkameraccessoires laten zien hoe je de badkamer kan decoreren.

Style je badkamer met kunstplanten

Een badkamer wordt al snel functioneel in plaats van persoonlijk, dus waarom decoreer je je badkamer niet met bloemen en planten die jouw persoonlijkheid reflecteren? Het is vaak een uitdaging om planten goed te houden in de badkamer vanwege wisselende temperaturen, vocht en beperkt daglicht. Kunstbloemen en –planten zijn dé perfecte oplossing!

In dit blog krijg je tips en tricks om je badkamer een persoonlijke touch te geven door het gebruik van kunstbloemen en -planten.

Vul de lege ruimte op

Faux plant decorating a window ledge in the bathroom


Om je badkamer aan te kleden met kunstplanten maakt het niet uit of je een grote of kleine badkamer hebt. Er zijn vele soorten planten die verschillen in grootte, kleur en uiterlijk. Als je weinig ruimte in de badkamer hebt, kies je voor kleine plantjes. De plantjes nemen weinig ruimte in beslag maar brengen daarentegen veel kleur in de badkamer. Dit laat de badkamer in één oogopslag een stuk groter en levendiger lijken.

Als je meer ruimte in je badkamer hebt, heb je keuze uit grotere bloemen of planten om de badkamer mee aan te kleden. Kies bijvoorbeeld voor een grote plant met grote bladeren en zet deze in een mooie pot op de grond. Je kunt ook kiezen voor een mooie vaas met kunstveren of pluimen er in. Dit creëert meteen meer leven en beweging in de ruimte!

 
Denk outside the box

Wall cabinet with faux plants


Een ander idee is om kunstbloemen of -planten neer te zetten op plekken waar je dit normaal gesproken minder snel zou doen. Voorbeelden zijn op een kast of zelfs in een vitrinekast naast de borden en glazen. Probeer de kleur van de plant te laten matchen met de items die bij de plant staan. Op deze manier wordt de plant één geheel met de spullen die al in de kast staan.

Lees meer ideeën voor een kleurrijke badkamer. 

Creëer samenhang

Faux flower and bathroom accessories showing bathroom décor ideas


De badkamer is misschien niet de ruimte waar je de meeste tijd doorbrengt, dus misschien denk je nu: waarom zou ik moeite doen om deze ruimte te stylen? Door de badkamer net als andere ruimtes in huis mooi te decoreren, creëer je samenhang tussen de ruimtes en voelen alle ruimtes als één geheel. Maak van je badkamer je eigen kleine spa, waarbij accessoires zeker niet vergeten mogen worden! Zo stap je toch met een fijner gevoel uit de douche of uit bad. 

Breng nieuw leven in je badkamer


Het interieur in je badkamer bestaat vaak uit een mooie zeepdispenser, tandenborstelhouder en andere toiletartikelen. Naarmate de tijd verstrijkt, kan dit een standaard beeld afgeven. Doordat je kiest voor kunstbloemen- of planten wordt de ruimte meer levendig en geef je het een nieuwe, frisse look. 

Hoe style jij jouw badkamer? Laat jouw ideeën achter in de reacties en inspireer anderen!

 

Ontdek meer

Handdoeken kiezen: de ultieme gids

Handdoeken kiezen: de ultieme gids

De favoriete badkameraccessoires van de inkoper

De favoriete badkameraccessoires van de inkoper

Tover je badkamer om tot een spa

Tover je badkamer om tot een spa

In de spotlight: Handdoeken

In de spotlight: Handdoeken