Mand

Je mand is leeg

Mand

Je mand is leeg
Lichtbeige poef met zacht, gedessineerd oppervlak en houten voetstuk van grenenhout

Nordic Mood: Kleine meubelen met een grote impact

De nieuwe Nordic Mood collection van JYSK bevat veel kleine meubelen waarmee je je huis kunt opfrissen zonder dat je alles hoeft te vervangen. De kleine meubelen zijn niet bedoeld om je huis fundamenteel te veranderen, maar eerder als esthetische en functionele toevoegingen aan je interieur die voor een frisse wind kunnen zorgen. Als je je huis wilt opleuken, kijk dan eens naar de uitgelichte kleine meubelen en woonaccessoires in onze nieuwe collectie om inspiratie op te doen.

Salontafels en kleine bijzettafels zijn altijd geweldig om een verandering in huis aan te brengen - ze zijn eenvoudig te verwisselen en kunnen een grote impact hebben op de sfeer van je interieur.

De bijzettafel STAE is een moderne kijk op een minimalistische maar opvallende kleine bijzettafel. De standaard SOLLERUP is gemaakt van natuurlijke materialen, namelijk dennenhout, en het staat echt in de schijnwerpers. Het kan ook worden gebruikt als bijzettafel. Zowel STAE als SOLLERUP zijn geweldige voorbeelden van hoe je met weinig moeite een impactvolle verandering in je huis kunt maken. Met hun minimalistische uitdrukking en strakke lijnen vertegenwoordigen ze allebei een andere kijk op kleine meubelen voor de moderne woning en als zodanig zijn ze geweldige aanvullingen op de inrichting van je huis.

De wandplank KVISSEL is - net als de plantenstandaard SOLLERUP - een minimalistische benadering van de schoonheid van onbewerkt, natuurlijk hout. De wandplank is gemaakt van bamboe en is perfect om de muur in je keuken of woonkamer te decoreren. Je kunt de KVISSEL op zichzelf zetten en met zijn strakke lijnen tot zijn recht laten komen, of je kunt hem gebruiken om je meest geliefde woondecoraties, snuisterijen of keukenartikelen op uit te stallen.

De bijzettafel LYDUM valt op door zijn strakke, geometrische uitdrukking. De rustige beige kleur past goed bij het warme wit van de  tafellamp MARKUS. Met de tijdloze klassieke uitstraling van de lamp, of op zichzelf, brengt de bijzettafel LYDUM gezelligheid in je huis.

De wandplank ALKEN wordt geleverd in warm grijs met een minimalistisch achterpaneel in dezelfde kleur. Echt een eye-catcher voor je keuken of woonkamer.

Andere soorten kleine meubelen die ideaal zijn om het interieur van je huis op te frissen, zijn kleine kastjes zoals het kleine, olijfgroene kastje GIVE. Het kastje voegt een vleugje rustige kleur toe aan elke kamer in je huis. Als kastje kun je GIVE natuurlijk gebruiken voor opslag en je kunt het ook decoreren door er een kleine lamp op te plaatsen, zoals de batterijlamp KENT.

De plantenstandaard SPODSBJERG is een opvallend pronkstuk gemaakt van eikenhout. Met zijn ruwe houten uitdrukking en strakke lijnen is de plantenstandaard perfect om je decoraties een mooi plekje te geven en hoogte toe te voegen aan het interieur van je huis.

De nieuwe Nordic Mood collection bevat veel producten die al verkrijgbaar zijn en vanaf 4 augustus is de hele collectie te koop in alle JYSK winkels en op JYSK.nl.

Ontdek meer

Geef je huis een lenteboost met de nieuwe Nordic Mood collection

Geef je huis een lenteboost met de nieuwe Nordic Mood collection

De favoriete keukenaccessoires van de inkoper

De favoriete keukenaccessoires van de inkoper

De kleur van het jaar

De kleur van het jaar

Cadeau ideeën voor de feestdagen

Cadeau ideeën voor de feestdagen