Mand

Je mand is leeg

Mand

Je mand is leeg
Katoenen handdoeken en andere badkameraccessoires op een bankje en badkamerset in grijs glas

Nieuwe Nordic Bathroom-collectie: geïnspireerd door de natuur

Twee keer per jaar stelt Laurence Muller, onze ervaren Inkoper van o.a. handdoeken, badmatten en badkameraccessoires, een collectie stijlvolle, bijpassende producten samen ter inspiratie: de Nordic Bathroom-collectie. De nieuwe collectie is vanaf 20 april verkrijgbaar in onze winkels.

"De prachtige kleuren van onze SEGERSTA handdoeken vormen de basis van de nieuwe collectie", zegt Laurence. “SEGERSTA is een handdoek van garengeverfd katoen van hoge kwaliteit, geproduceerd in Portugal, gestreept in verschillende tinten geel, grijs en blauw. De algehele uitdrukking is kalm en stijlvol en de handdoek heeft duidelijke verwijzingen naar de natuur."

Katoenen handdoeken en andere badkamer accessoires op een bankje

 

“We moeten ons allemaal af en toe even opladen en de natuur is de perfecte ontsnapping van ons hectische leven. Bij JYSK gaan we verantwoordelijk en respectvol om met onze natuurlijke hulpbronnen. Met deze collectie willen we het wellness-gevoel in je badkamer naar boven halen, waar je echt even tot rust kunt komen. De collectie kenmerkt zich door natuurlijke materialen, zoals katoen en hout. Met blauwe en groene nuances, aardetinten en organische vormen zoals afgeronde hoeken en franjes, is het niet moeilijk om een ​​Scandinavisch landschap voor je te zien”, aldus Laurence.
 

Badkamerset met zeep dispenser, tandenborstelhouder en opbergpotje in grijs glas in een badkamer

Verantwoorde badkamerinspiratie

De natuur speelt in deze collectie een grote rol, net als meer duurzaamheid. Handdoeken SEGERSTA zijn bijvoorbeeld gemaakt van 30% gerecycled katoen en 70% nieuw katoen. Badmat NOLVIK draagt het GRS-label en is gemaakt van 55% gerecycled polyester en 45% katoen.

Nieuw in ons assortiment zijn geurstokjes LINDOM verkrijgbaar in twee geuren; citroengras en vanille. Vanaf september 2021 hebben we alleen nog geuroliën in ons assortiment die in Duitsland worden geproduceerd. Wanneer onze producten een korter transport hebben, verkleinen we onze ecologische voetafdruk.

 

Toilettasje in donker blauw en geurstokjes voor een badkamerspiegel

 

Onlangs maakten we bekend dat we gestopt zijn met het gebruik van plastic verpakkingen voor beddengoed en lakens. Dit is nu ook het geval bij onze douchegordijnen, waarbij de plastic verpakking is vervangen door een FSC®-gecertificeerde papieren band. Dit nieuwe initiatief zorgt ervoor dat 1 miljoen plastic zakken worden bespaard. Douchegordijn ARVIKA, onderdeel van de Nordic Bathroom-collectie, is dus een meer duurzame keuze die je een goed gevoel kan geven.

 

Pedaalemmer en toiletborstel voor een groen douchegordijn


Bekijk ook onze nieuwe Nordic Mood collectie

Ontdek meer

Handdoeken kiezen: de ultieme gids

Handdoeken kiezen: de ultieme gids

De favoriete badkameraccessoires van de inkoper

De favoriete badkameraccessoires van de inkoper

Tover je badkamer om tot een spa

Tover je badkamer om tot een spa

In de spotlight: Handdoeken

In de spotlight: Handdoeken