Mand

Je mand is leeg

Mand

Je mand is leeg
Gezichtsroller en massage steen van rozenkwarts en een beige slaapmasker

Neem tijd voor ontspannende self-care momenten

Self-care is niet altijd de hoogste prioriteit in ons drukke leven, maar misschien zou het dat wel moeten zijn. Self-care is voor jezelf zorgen: mentaal, emotioneel en fysiek. Doe dus iets goeds voor jezelf en maak tijd vrij voor wat zelfverwennerij.


Als je portemonnee leeg is - of je hebt geen tijd voor een hele dag zelfzorg - kun je thuis kleine momenten beleven die je niet veel kosten.

Self-care kunnen veel dingen zijn

Als je wilt dat self-care gemakkelijk is, denk dan aan kleine dingen die je in je dagelijks leven kunt doen. Het zijn de kleine details die tellen, dus steek een kaars aan met een mooie, rustgevende geur, gebruik 5 minuten langer na het douchen en gebruik een lekkere bodylotion of geef jezelf elke ochtend een kalmerende gezichtsmassage.

Leg een massagesteen of gezichtsroller naast je tandenborstel en besteed elke ochtend een paar minuten aan self-care. De gezichtsroller en massagesteen van VALLSTA zijn gemaakt van rozenkwarts, maar de gezichtsroller is er ook in groene jadesteen. Geef je huid een massage en een heerlijke gloed met de prachtige gezichtsrollers.

Alle gezichtsrollers zien er uniek uit omdat ze handgemaakt zijn van natuurlijke kristallen, daarom moet je deze ook voorzichtig behandelen.

Face roller in jade stone and soap dispenser in recycled glass
VADMake-up pads VAD bamboe/katoen 10 stuks
3,-/pak
3,50 /pak
Laagste prijs laatste 30 dagen: 3,50 /pak (-14%)
Normale verkoopprijs: 3,50 /pak (-14%)

Jezelf omringen met een lekker geurtje kan ook self-care zijn. Zelfs al is het een klein detail, heerlijke geuren zorgen ervoor dat je je beter voelt en helpen je te ontspannen. Omring jezelf met rustgevende geuren door geurkaarsen of geurolie in huis te plaatsen.

Wanneer je jouw geur moet vinden, is het belangrijk om na te denken over wat een gezellige sfeer kan creëren in huis. Bij JYSK hebben we geuroliën met veel verschillende geuren, bijvoorbeeld Nordic woods, Oak & amber of Sea salt & rose.


Self-care is ook voldoende slaap krijgen. Neem in plaats van een half uur op je telefoon te zitten een snel powernapje. Vind je het moeilijk om tot rust te komen en te slapen, dan kan een oogmasker met kleikorrels helpen.


Het RUTVIK oogmasker kan verwarmd of gekoeld worden voor een ontspannend effect. Het is gemaakt van linnen en 100% katoen zodat het aangenaam is voor alle huidtypes.

Dus, verwen jezelf - niet alleen in het weekend - maar maak iedere dag tijd voor kleine self-care momenten.
 

Ontdek meer

Tover je badkamer om tot een spa

Tover je badkamer om tot een spa

In de spotlight: Handdoeken

In de spotlight: Handdoeken

7 tips & tricks voor het wassen van kleding

7 tips & tricks voor het wassen van kleding

Verwen je vader op Vaderdag

Verwen je vader op Vaderdag