Mand

Je mand is leeg

Mand

Je mand is leeg
terrasverwarmers

Hoe kies je de juiste terrasverwarmer voor je tuin?

Komt dit jou ook zo bekend voor? Je zit op een mooie zomeravond met vrienden en familie te genieten op je terras of balkon terwijl de zon ondergaat en de temperatuur begint te dalen. Je krijgt het koud, maar je hebt nog geen zin om binnen te gaan zitten. 

Een terrasverwarmer is het perfecte middel om die heerlijke zomeravonden in de tuin te verlengen, zonder dat je zit te klappertanden in een dikke wollen trui. Maar welke terrasverwarmer is het meest geschikt voor jouw tuin? Lees er alles over in ons blog. 

Infrarood terrasverwarmer

Infrarood terrasverwarmers zijn erg efficiënt omdat ze oppervlakken direct verwarmen zonder energie te verspillen. Hierdoor houd je een constante warme temperatuur, zonder dat alle warme lucht weggeblazen wordt.

Lees over alle voordelen van een infrarood terrasverwarmer en over de technologie die erachter zit.

Vrij rondlopen met een vrijstaande terrasverwarmer

De klassieke vrijstaande terrasverwarmer, die trouw zijn plaats inneemt naast je tuintafel, is vrij bekend bij de meeste mensen. Als je over een groot terras beschikt met een grote tuintafel, kun je meerdere vrijstaande terrasverwarmers rondom de tafel plaatsen. Hiermee creëer je een constante warmte voor al je gasten.

De vrijstaande modellen kunnen gemakkelijk verplaatst worden, zo lang je maar met het snoer bij een stopcontact kunt komen. Zet het snoer wel vast, zodat je gasten er niet over kunnen struikelen.


Fritstående terrassevarmer

 

Creëer warmte onder de tafel

Wanneer de zon ondergaat grijp je vaak naar een warme trui of een dekentje, maar hoe zit het met die blote benen en voeten? Om te voorkomen dat deze langzaam onderkoeld raken, kun je een terrasverwarmer onder de tafel plaatsen. Hierdoor heb je onopvallend een flexibele warmtebron die je zowel centraal onder de tafel kunt plaatsen, als dichtbij degene die even wat extra warmte kan gebruiken.


Terrassevarmer under bordet

 

Plaats een terrasverwarmer op de tafel

Als je een grote tuintafel hebt, kun je hier een tafelmodel op plaatsen. Deze heeft een praktisch formaat zodat je hem ook gemakkelijk uit het zicht kunt opbergen wanneer hij niet nodig is. Je kunt hem bijvoorbeeld ook op een kleine bistrotafel zetten wanneer je de ruimte op je tafel ergens anders voor nodig hebt. Op deze manier behoud je altijd het gevoel van een gezellige warme zomeravond.


Terrassevarmer på havebord

 

Profiteer van een hangende terrasverwarmer

Heb je weinig ruimte op je balkon of terras, dan kun je gemakkelijk een terrasverwarmer aan de muur hangen onder een luifel.

Dit model neemt geen onnodige ruimte in beslag en met een verstelbare beugel kun je de terrasverwarmer in de juiste hoek ophangen. Ben je op zoek naar een manier om de terrasverwarmer op een rond element te hangen, zoals een parasol? Gebruik hiervoor dan een speciale beugel. Een hangende terrasverwarmer is door de montage aan de muur helaas minder flexibel dan een vrijstaande terrasverwarmer.

Vægmonteret terrassevarmer
 

Bespaar ruimte met een terrasverwarmer aan het plafond

Heb je een overdekt terras of balkon, een serre of misschien een luifel voor de caravan? Een terrasverwarmer, bevestigd aan het plafond, geeft je alle warmte om de koude zomeravond door te komen. Plaats de terrasverwarmer recht boven de tuintafel aan het plafond, zodat iedereen aan tafel van de warmte kan genieten.

Klinkt het monteren van een terrasverwarmer aan het plafond als een hele opgave? Maak je geen zorgen! Dit type wordt geleverd met een ketting die gemakkelijk aan een haak kan worden opgehangen.

Loftmonteret terrassevarmer
 


Bekijk ons volledige assortiment hier

Ontdek meer

Een uitgebreide gids over de materialen voor tuinmeubelen

Een uitgebreide gids over de materialen voor tuinmeubelen

Gids: De perfecte tuintafel kiezen

Gids: De perfecte tuintafel kiezen

Gids: Hoe kies je de juiste tuinstoelen?

Gids: Hoe kies je de juiste tuinstoelen?

Hangmat of hangstoel? Maak de juiste keuze

Hangmat of hangstoel? Maak de juiste keuze