Mand

Je mand is leeg

Mand

Je mand is leeg
Inrichting met meubels in natuurlijke materialen en warme kleuren

Haal de warmte van de lente in huis

Het is lente en met elke dag die voorbijgaat worden de dagen langer en warmer. Om de komst van de lente en de zonnige dagen te vieren, creëer je een heerlijke sfeer door je huis in te richten met organische vormen, rustieke natuurlijke materialen en warme kleuren die allemaal kenmerkend zijn voor de nieuwe Nordic Mood collection van JYSK. De collectie is gebaseerd op de JYSK-trend BELONGING, waarmee je de warmte van de lente in huis haalt.

Het thema benadrukt zachte aardekleuren en de overheersing van natuurlijke materialen in hun volle pracht. De collectie is een geweldige aanvulling om het beste uit je lente decoratie te halen.

 

Met zijn rustige aardkleuren en organische uitstraling straalt de vaas MADS warmte, gezelligheid en een terugkeer naar de natuur-esthetiek uit. Door het glazuur heeft elke vaas een uniek, vloeiend patroon en is daardoor een geweldige decoratieve vaas voor natuurlijke materialen. Gebruik de vaas MADS als basis voor verse of kunstbloemen om een prachtig middelpunt in huis te creëren dat een verjongende, nuchtere sfeer uitstraalt.

 

Het gewatteerde plaid HUMLE is de essentie van de nieuwe Nordic Mood collection en combineert natuurlijke en rustieke elementen tot een warm comfortstuk. Het bloemmotief en de zachte bruine en blauwe kleuren passen perfect bij de focus van de collectie op natuurlijke materialen.

 

De batterij lamp KLEMENS is gemaakt van bamboe en papier. Het dient als een prachtig decoratief onderdeel in huis dat 's avonds en 's nachts een zacht, gezellig licht uitstraalt. Ondanks zijn subtiele en bescheiden uiterlijk is zijn verzachte licht een krachtige aanvulling op jouw voorjaarsdecoratie.

 

Versier je huis met mooie accentstukken om een gezellige sfeer te creëren. De bloempot STEFAN is gemaakt van zeegras en zet in huis natuurlijke materialen in de schijnwerpers om het idee de natuur naar binnen te halen echt te benadrukken. De rustieke materialen van de nieuwe Nordic Mood collection dienen als aanvullend contrast met de aardse kleuren. De verschillende stukken verheffen en verbeteren de ruimte en brengen ziel en warmte in de sfeer van je huis.

 

Het HORNFIOL kussen is een prachtige aanvulling op elke zithoek. Gemaakt van chenille stof, brengt het kussen naast zijn visuele rust en comfort een comfortabel, tastbaar element in de zithoek. De zachte kleuren passen goed bij het algemene thema van de lente en de natuurlijke materialen van de nieuwe Nordic Mood collection.

 

De kandelaar LAURITS brengt organische vormen vermengd met een rustige witte kleur als aanvulling op de warme, zachte kleuren van natuurlijke materialen zoals hardhout. De gedraaide kaars BALDUR is een prachtige aanvulling op de kandelaar LAURITS, want zijn aparte vorm en rustige kleur maken de sfeer in huis compleet.

De producten zijn te koop in alle JYSK winkels en op JYSK.nl.

Ontdek meer

Scandinavische decoratie met strakke lijnen en ronde vormen

Scandinavische decoratie met strakke lijnen en ronde vormen

Geef je huis een lenteboost met de nieuwe Nordic Mood collection

Geef je huis een lenteboost met de nieuwe Nordic Mood collection

De favoriete keukenaccessoires van de inkoper

De favoriete keukenaccessoires van de inkoper

De kleur van het jaar

De kleur van het jaar