Mand

Je mand is leeg

Mand

Je mand is leeg
Een collectie opbergmeubels, opbergmeubels voor slaapkamers en opbergmeubels voor de woonkamer geschikt voor het hele huis

In de spotlight: de MARKSKEL collectie opbergmeubelen

Hou je ervan om je huis in te richten op een warme manier met een vleugje traditionele vertrouwdheid en een gezellige sfeer? Ontdek onze MARKSKEL collectie opbergmeubelen die prachtige opties biedt voor opbergoplossingen die geschikt zijn voor overal in huis. Met zijn traditionele maar zeer eigentijdse ontwerp combineert de MARKSKEL collectie naadloos heldere wit- en grijstinten met een look van natuurlijk hout om een lijn opbergmeubelen te creëren die zowel modern als tijdloos is.

De MARKSKEL collectie bestaat naast opbergmeubelen ook uit grotere meubelen zoals eettafels, bureaus en bedframes, waardoor je genoeg opties hebt voor je praktische behoeften en tegelijkertijd de esthetische aantrekkingskracht van je huis vergroot.

Moderne versies van een traditionele esthetiek

Of je nu een grote fan bent van de moderne boerderij esthetiek, of misschien een liefhebber van een landelijke Toscaanse keuken vibe, de MARKSKEL collectie is ideaal om dat hartverwarmende, geruststellende gevoel van vertrouwdheid in je huis te brengen, maar dan in een eigentijdse, strakke look.

Een schat aan opbergmogelijkheden voor de eetkamer

De meest iconische items in de MARKSKEL collectie zijn het dressoir, de vitrinekast, de ladekast, de boekenkast of stellingkast en de eettafel. De MARKSKEL meubelen zijn perfect om een mooie en praktische eetkamer in te richten. Ze bieden veel opbergruimte zodat je de ruimte netjes kunt houden en de mooie details centraal kunt stellen. 

Perfect voor het opbergen in de woonkamer

De dressoirs, vitrinekasten en ladekasten zijn ook perfect te gebruiken als opbergmeubelen in de woonkamer. Ze bieden flexibele mogelijkheden om rommel en prulletjes op te bergen, zodat alles opgeruimd is en er goed uitziet. De collectie bevat ook twee meubels die een echte must zijn in de woonkamer: Een TV-meubel met twee kastjes en een plank en een rechthoekige salontafel met een plank. 

TV-meubel in boerderijstijl, perfect voor opbergruimte in de woonkamer
MARKSKELTV-meubel MARKSKEL wit/eiken
175,-/stuk
Laagste prijs laatste 30 dagen: 175,- /stuk
Normale verkoopprijs: 229,- /stuk (-24%)
Salontafel in boerderijstijl met één plank
MARKSKELSalontafel MARKSKEL 60x110 wit/eiken
100,-/stuk
Laagste prijs laatste 30 dagen: 100,- /stuk
Normale verkoopprijs: 149,- /stuk (-33%)

Een geweldige match voor je thuiskantoor

Voor een thuiskantoor is het bureau het handigste onderdeel van de MARKSKEL collectie. Het MARKSKEL bureau heeft een prachtige uitstraling net als de rest van de meubels in de collectie en wordt geleverd met een ingebouwde “archiefkast” - met een lade en een kast kun je gemakkelijk kantoorbenodigdheden, papierwerk en rommel opbergen. De bijpassende boekenkast past goed bij het bureau, zodat je een naadloos en gezellig kantoorhoekje kunt creëren met extra opbergruimte.

Als je nog meer opbergruimte nodig hebt, kun je ook een ladekast toevoegen - en zelfs een kledingkast als je kantoorruimte dat toelaat - om je opbergruimte drastisch te vergroten, zo veel of zo weinig als je wilt. De kledingkast is perfect voor items die je misschien niet elke dag gebruikt, zoals jassen die buiten het seizoen zijn, jurken, pakken enz. Met de MARKSKEL collectie heb je volop mogelijkheden voor efficiënte opbergruimte voor je thuiskantoor. 

Kledingkast en ladekast zijn geweldig als opbergmeubels
MARKSKELKledingkast MARKSKEL 112x210 wit/eiken kleur
300,-/stuk
Laagste prijs laatste 30 dagen: 300,- /stuk
Normale verkoopprijs: 399,- /stuk (-25%)
Bureau voor thuiskantoor met opbergkast en boekenkast met planken en lades
MARKSKELBureau MARKSKEL 60x120 wit/eiken kleur
200,-/stuk
Laagste prijs laatste 30 dagen: 200,- /stuk
Normale verkoopprijs: 249,- /stuk (-20%)

Veel extra opbergruimte in de slaapkamer  

Als je graag je kleding en andere spullen zoals beddengoed in de slaapkamer opbergt, passen de MARKSKEL kledingkast en ladekast natuurlijk ook prima in je slaapruimte. Er zijn meerdere varianten van de kast; een met twee deuren, een andere met drie deuren met een spiegel op de middelste deur, en tot slot een derde variant met vier deuren en twee grote lades. Kies de variant die past bij jouw voorkeur, slaapkamer en opbergbehoeften.

De MARKSKEL collectie omvat ook een complete slaapopstelling: een prachtig bedframe en een bijpassend nachtkastje. Het bedframe is verkrijgbaar in meerdere maten, van een eenpersoonsbed voor box-, spring- en schuimmatrassen van 90x200 cm tot de grootste variant voor box-, spring- en schuimmatrassen van 180x200 cm.

Mix & match de opbergmeubelen zoals jij het wilt

Een van de opvallendste kenmerken van de MARKSKEL collectie is de veelzijdigheid. Met veel verschillende opties om uit te kiezen, kun je je opbergopstelling aanpassen aan je eigen unieke behoeften en voorkeuren.

Of je nu de opbergruimte in een slaapkamer in een klein appartement wilt optimaliseren of een grote inloopkast wilt organiseren, de flexibele opbergmeubels in deze collectie bieden praktische en stijlvolle opbergoplossingen voor je huis.

De volledige MARKSKEL collectie

Bekijk de hoogtepunten hieronder of bezoek onze online winkel om alle meubelen uit de MARKSKEL collectie te bekijken.

Extra opbergruimte voor je meubels

Om je opbergruimte verder te verbeteren, kun je opbergdozen en -manden toevoegen aan je inrichting. Dit is vooral handig om de ruimte in lades, op planken en in kledingkasten te verdelen.