Mand

Je mand is leeg

Mand

Je mand is leeg
Tafel ideëen voor oudejaarsavond

Creëer de perfecte tafel voor oudejaarsavond

Nog even en 2020 staat voor de deur. Oudejaarsavond is dé gelegenheid om iets extra’s te doen wat betreft kleding, eten, drinken – maar ook als het aankomt op een mooie tafel.

Een mooie tafel kan de sfeer bepalen van een leuk feestje thuis. Dit hoeft echter niet veel geld of tijd te kosten. In ons blog inspireren wij jou om de dingen die je al in huis hebt te gebruiken om de tafel te dekken voor oudejaarsavond. Zo maak jij indruk op je gasten! 

Mix kleuren en texturen in de tafeldecoratie

Dek de tafel met een mix van kleuren om een verfijnde en elegante uitstraling te creëren. Gebruik zachte kleuren die bij elkaar passen, zodat de tafel niet te druk wordt.


De verschillende kleuren glazen, kannen, borden en schalen geven jouw tafel een moderne en eigentijdse sfeer en zijn ook perfect voor dagelijks gebruik wanneer je geen extravagant feestje organiseert.


Kleine details worden versterkt als je een beetje glitter toevoegt. Oudejaarsavond is de tijd voor een beetje (of veel) glitter. Voeg kleine decoraties aan je tafel toe of hergebruik kerstversiering voor je tafeldecoratie.

Gebruik vazen


Versier je tafel met glazen en keramische vazen. De vazen kun je als pronkstuk op de tafel gebruiken. Je hoeft zeker geen duur boeket bloemen te kopen, je kunt namelijk ook kiezen voor mooie kunstbloemen. Je kunt de takjes met wat glitters versieren voor een extra feestelijk oudejaarsgevoel! 

Gebruik ook lantaarns en kaarsen

Een geweldige truc bij het voorbereiden van een etentje is om je te concentreren op de hele kamer en niet alleen op de eettafel. Wanneer je aandacht besteed aan de hele kamer, ontstaat de echt magische sfeer. Denk aan sfeervolle verlichting, kaarsen en lantaarns. Je kunt natuurlijk ook altijd wat feestelijke slingers en ballonnen ophangen. 


Het enige wat jullie nu nog hoeven doen is samen genieten van een gezellige avond met goede gesprekken, een hapje en lekker drankje! Wij wensen iedereen alvast een hele gezellige jaarswisseling toe. 

Ontdek meer

Nieuwe Nordic Mood collectie is sereen en kleurrijk

Creëer een aantrekkelijk interieur met een kleurenschema

Kies de perfecte kast voor je woon- of eetkamer

5 tips voor winterdecoratie

Vind jouw lokale JYSK winkel

Krijg advies en hulp van onze JYSK medewerkers en ontdek ons uitgebreide assortiment in de winkel.