Mand

Je mand is leeg

Mand

Je mand is leeg
Toilettas, make-up organizer, tandenborstelhouder, zeepdispenser, katoenen badjas, handdoeken en douchegordijn in een badkamer

Besteed tijd aan jezelf met de nieuwe Nordic Mood collection

Sta jezelf toe even te onthaasten na een lange dag. Misschien neem je een warme douche of gebruik je jouw favoriete huidproducten terwijl je geniet van een moment voor jezelf. Met de nieuwe Nordic Mood collection van JYSK is het mogelijk een badkamer te creëren die een gevoel van rust versterkt.

In de nieuwe collectie geven rustige kleuren de badkamer een elegante uitstraling. Hier vind je onder andere het lichtbeige douchegordijn GUNNEBO met een gestippelde textuur, die contrasteert met de donkere kleuren van de collectie, die je bijvoorbeeld terugvindt in de katoenen badjas TOLLARP of de badmat GIMO.

Decorative ladder with yellow and white towel and light grey bathrobe in a bathroom

De kleuren van de collectie zijn niet het enige dat de badkamer een gevoel van rust geeft. Met de VALLSTA set, bestaande uit een gezichtsroller en een massagesteen in rozenkwarts, kun je wat quality time met jezelf doorbrengen. Je kunt ook ontspannen met het RUTVIK oogmasker dat, met zijn vulling van kleikorrels, zowel koud als warm kan worden gebruikt.

Kleine details zijn belangrijk

Het lijkt misschien moeilijk om de badkamer een persoonlijk tintje te geven, maar JYSK biedt een verscheidenheid aan producten met fijne details, zoals de zeepdispenser en de tandenborstelhouder LYSVIK, die naast praktisch ook in een mooi design zijn uitgevoerd.

Large block of wood with trays, toothbrush holder and soap dispenser in a bathroom

"Persoonlijk denk ik dat het de kleine details zijn die een badkamer elegant maken. Het kunnen eenvoudige elementen zijn, zoals het uitstallen van wattenschijfjes in een klein mandje zoals onze nieuwe MATFORS, of een klein dienblad zoals EDSELE, waarin je je sieraden kunt bewaren," zegt Category Manager Laurence Muller, die verantwoordelijk is voor badkamerproducten bij JYSK.

EDSELE bestaat uit twee kleinere bakjes in goudkleurig metaal en past bij de nieuwe toevoeging aan de VIKEN-serie, die kan fungeren als make-up organizer. Je kunt je favoriete producten ook opbergen in de nieuwe toilettas KNIVSTA, wat ook een ideale oplossing is als je de spullen vaak meeneemt.

Bathroom with bathrobes, white towel and bath brush

 

Ontdek meer

Tover je badkamer om tot een spa

Tover je badkamer om tot een spa

In de spotlight: Handdoeken

In de spotlight: Handdoeken

7 tips & tricks voor het wassen van kleding

7 tips & tricks voor het wassen van kleding

Verwen je vader op Vaderdag

Verwen je vader op Vaderdag