Mand

Je mand is leeg

Mand

Je mand is leeg
Tuin met bloemen

5 tips voor iedereen die van tuinieren houdt

Heb jij ook zin om je tuin of balkon te voorzien van nieuwe plantjes nu de lente echt doorbreekt en het zonnetje zich steeds meer laat zien? Het is prettig als je lekker buiten kunt zitten in een comfortabele tuinstoel of op je nieuwe loungeset, maar het oog wil ook wat. Met vrolijke nieuwe plantjes in de tuin oogt het meteen een stuk gezelliger. Bij JYSK vind je diverse artikelen die je gaan helpen om je tuin op te fleuren en netjes te houden. 

Bloempotten

Bij JYSK verkopen we een groot assortiment bloempotten in verschillende soorten en maten. Deze bloempotten zijn zowel geschikt voor in de tuin als op het balkon. Zo zijn er bloempotten verkrijgbaar in een meer landelijke en romantische stijl, maar ook in een wat strakker design in donkere kleuren. Houd je meer van vrolijke kleuren en plaatjes op de bloempotten, dan kom je ook aan je trekken.

Bloempotten

Tuinaccessoires

Om de plantjes makkelijk in de tuin of bloempot te kunnen plaatsen raden we altijd aan om tuinhandschoenen te gebruiken. Hiermee bescherm je jouw huid en nagels en voorkom je dat er viezigheid onder je nagels terecht komt. Speciaal voor mensen die van tuinieren houden verkoopt JYSK speciale tuinschoenen voor een zacht prijsje. Deze instappers zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren. Een vrolijk gekleurde gieter voor het water geven van de plantjes mag natuurlijk niet ontbreken. 

Tuinaccessoires

Opbergbox

Mocht je geen schuur of berging tot je beschikking hebben waar je tuinaccessoires, zoals handschoenen, tuinschoenen, gieter, schepje en potgrond kunt opbergen, dan kan een opbergbox uitkomst bieden. Opbergboxen zijn in diverse maten en materialen verkrijgbaar en zijn waterdicht. Op deze manier ziet jouw tuin er opgeruimd uit en zijn alle spullen netjes opgeborgen.

Opbergbox

Solarverlichting

Wanneer je jouw tuin of balkon hebt opgeleukt met nieuwe plantjes, kun je de nieuwe aanwinsten in de spotlight zetten. Tegenwoordig werkt de meeste tuinverlichting op zonne-energie en hoef je niet moeilijk te gaan doen met stroompunten. Solarverlichting is bij JYSK verkrijgbaar is diverse soorten, maten en prijscategorieën waardoor er voor iedere smaak wat te vinden is. Sommige lampjes kun je op de grond zetten tussen de plantjes, andere lampjes kun je in de grond steken waardoor ze rechtop blijven staan. Naast de solarverlichting voor in de tuin, vind je bij JYSK ook leuke solarlampjes die je op tafel kunt zetten. De solarverlichting zal zich overdag opladen in de zon en zodra de zon ondergaat, aanspringen. 

Bescherm je planten tegen de zon

Mocht het van de zomer te heet worden, waardoor je plantjes kunnen verbranden, dan kan het een goed idee zijn om de plantjes te beschermen tegen de zon. Dit kun je doen door een parasol of een paviljoen te gebruiken. Door deze boven de plantjes te zetten weten de heftige zonnestralen de blaadjes niet te bereiken en verbranden ze niet.

Solar lamp

 

Ontdek meer

Een uitgebreide gids over de materialen voor tuinmeubelen

Een uitgebreide gids over de materialen voor tuinmeubelen

Gids: De perfecte tuintafel kiezen

Gids: De perfecte tuintafel kiezen

Gids: Hoe kies je de juiste tuinstoelen?

Gids: Hoe kies je de juiste tuinstoelen?

Hangmat of hangstoel? Maak de juiste keuze

Hangmat of hangstoel? Maak de juiste keuze