Mand

Je mand is leeg

Mand

Je mand is leeg
Badkamer accessoires

4x een nieuwe look voor je badkamer

Je badkamer een hele nieuwe look geven kan best een dure en tijdrovende klus zijn. Maar wij begrijpen dat het niet voor iedereen weggelegd is om je badkamer een hele verbouwing te geven. Met kleine accessoires kun je je (wellicht gedateerde) badkamer ook al een nieuwe uitstraling geven. Dit kost weinig geld en tijd! 

Een groene touch

Een badkamerset met een simpel en strak design die in bijna elke badkamer past, is LANE. Het heeft een vintage uitstraling en is tegelijkertijd erg modern. Met deze badkameraccessoires geef je je badkamer een groene touch. 

 

Perfect voor een 60's badkamer

Terrazzo was een erg populaire keus voor badkamer vloeren in de jaren '60. Terrazzo bestaat uit beton met schaafsels van marmer of graniet en met een glad oppervlak. Mocht jouw badkamer over zo'n terrazzo vloer beschikken, dan kun je je badkamer perfect decoreren met de VADSTENA badkamerset met de terrazzo look! Natuurlijk staat de VADSTENA badkamerset ook mooi in moderne badkamers. 


Zachte kleuren 

Houd je wel van een subtiele kleur? Ga dan voor de TINGSRYD badkamerserie! Deze serie is in twee mooie, zachte kleuren verkrijgbaar, namelijk roze en blauw. 

 

Glamour look

Wil je je badkamer een luxe en glamoreuze uitstraling geven, dan is de LUCKSTA badkamerserie echt iets voor jou! De serie is verkrijgbaar in roze en grijs een heeft gouden details. Maak van jouw badkamer je eigen luxe spa! 

 

Welke badkamerserie is jouw favoriet? Vind hier meer tips voor een budget-vriendelijke badkamer make-over.  

Ontdek meer

Handdoeken kiezen: de ultieme gids

Handdoeken kiezen: de ultieme gids

De favoriete badkameraccessoires van de inkoper

De favoriete badkameraccessoires van de inkoper

Tover je badkamer om tot een spa

Tover je badkamer om tot een spa

In de spotlight: Handdoeken

In de spotlight: Handdoeken