Mand

Je mand is leeg

Mand

Je mand is leeg

Tot 60% korting op heel veel slaapartikelen tijdens de Slaapweek 

Bekijk alle aanbiedingen
Verwen je vader op vaderdag

Verwen je vader op Vaderdag

Datum:

Categorie: Seizoen

Op zondag 16 juni is het Vaderdag. Een mooi moment om je vader eens in het zonnetje te zetten en je dankbaarheid te tonen voor alles wat hij altijd voor jou doet of gedaan heeft. Natuurlijk horen daar ook cadeautjes bij! Ik vind het altijd lastig om voor vaders een cadeau uit te zoeken. Ik kom al gauw uit op een paar sokken of een flesje aftershave. Dit zijn klassieke maar toch ook wat saaie cadeaus. Probeer daarom dit jaar eens iets anders te halen voor je vader! Wij geven je alvast wat inspiratie. 

Cadeaus voor de relaxte vader

Welke man houdt er niet van om tijdens het nieuws of tijdens een spannende sportwedstrijd lekker voor de tv te relaxen? Zorg ervoor dat je vader er comfortabel bij kan zitten in een mooie fauteuil, waar hij zijn benen omhoog kan gooien na een lange dag werken. Houdt je vader meer van lezen dan tv kijken? Zorg dan voor voldoende licht. 

Cadeaus voor de verzorgde vader

Ziet jouw vader er graag tip top uit? Producten voor persoonlijke verzorging zijn niet alleen voor moeders! Geef jouw vader de juiste verzorgingsproducten om zich van zijn beste kant te laten zien.

Cadeaus voor de actieve vader

Als jouw vader gek is op werken in de tuin, zorg er dan voor dat hij uit kan rusten na al zijn harde werk. Bijvoorbeeld in een hangmat of op een ligbed met een lekker zachtkussen er terwijl hij geniet van zijn koude drankjes.

Shop de artikelen

Displaying 0 - 0 of 0

Koelt het ’s avonds een beetje af? Dat is geen probleem als je jouw vader blij maakt met een mooie terrasverwarmer! Bij JYSK hebben we een nieuw assortiment terrasverwarmers. Ze zijn allemaal elektrisch en je kunt kiezen uit verschillende modellen: hangend, een vrijstaand model, een model voor aan de muur of plafond. 

Shop de artikelen

Displaying 0 - 0 of 0
 
Is jouw vader graag in de natuur en geniet hij van frisse lucht en een stevige wandeling? Of gaat hij graag kamperen? Dan maak je hem misschien wel erg blij met onderstaande cadeaus.
 

Shop de artikelen

Displaying 0 - 0 of 0
 

Over Vaderdag

Vaderdag gaat om het vieren van het vaderschap en de invloed van vaders in de samenleving. Op deze dag worden vaders over de hele wereld verwent met ontbijt op bed, zelfgemaakte kaarten en cadeautjes.

De precieze oorsprong van Vaderdag wordt betwist, maar de viering van het mannelijk ouderschap begon waarschijnlijk zo’n 100 jaar geleden. Deze dag werd geïntroduceerd om Moederdag aan te vullen. Vaderdag wordt over de hele wereld op verschillende data gevierd, voornamelijk in de maanden maart, april en juni. In Katholiek Europa wordt het gevierd op 19 maart (St. Joseph’s Day). Vele andere landen in Europa vieren het op de derde zondag van juni.

Veel plezier met het verrassen van je vader!