Mand

Je mand is leeg

Mand

Je mand is leeg

Super Week | Tot 70% korting op o.a. topmatrassen, fauteuils, loungemeubelen en sierkussens

Siësta time - lekker luieren in de zon

Siësta time - lekker luieren in de zon

Datum:

Categorie: Tuin

Tags: Buiten, Relaxen, Ontspannen, Buitenoase, Loungen, Hangmat, Ligbed, Schommelstoel

Voor mij staat de zomertijd gelijk aan lekker ontspannen, relaxen en genieten van de zon. Het liefst met een goed boek en een drankje bij de hand. Jezelf even afsluiten van de drukke stressvolle buitenwereld en helemaal tot jezelf komen in je eigen zomeroase. Dan heb je natuurlijk wel een comfortabele loungeplek nodig in je tuin! 

Siësta in een hangmat

Bij het zien van een hangmat heb ik altijd meteen zin om erin te kruipen. Lekker comfortabel heen en weer wiegen. Heerlijk! Voor het ophangen van een hangmat heb je wel een aantal bomen of palen nodig...

 

Relaxen op een comfortabel ligbed

Dit is pure luxe. Een groot ligbed met een lekker dik ligkussen erop. Als je hier niet meer tot rust komt! Zet er ook een leuk bijzettafeltje bij, dat is altijd makkelijk om je drankje, leesboek of zonnebril neer te leggen. En vergeet niet om een tuinkussen te gebruiken voor extra comfort. 

 

 

 

Lekker schommelen

Laat al schommelend je gedachten langzaam wegzweven. Bijvoorbeeld met een schommelbank of toffe schommelstoel. Wieg jezelf langzaam heen en weer en vergeet de drukte van alledag.