Mand

Je mand is leeg

Mand

Je mand is leeg
Happy young couple and their first home

Samenwonen: beginnen bij het begin

Datum:

Categorie: Woonkamer

Tags: Interieur

Wanneer je bij elkaar intrekt, kan het best een uitdaging zijn om samen tot een beslissing te komen wat betreft de inrichting. Jij en je partner hebben misschien hele verschillende stijlen en voorkeuren. De meubels en decoratie die jij meeneemt naar jullie nieuwe huis matchen waarschijnlijk niet met wat je partner al heeft. Wij geven advies aan stelletjes die bij elkaar in gaan trekken!
 

1. Maak een lijst met wat kan blijven en wat niet

Maak allebei een lijst met wat je wilt houden en wat je weg wilt gooien en vergelijk deze vervolgens met elkaar. Op deze manier beslissen jullie samen wat voor stijl en spullen jullie in het nieuwe huis willen. Wees kritisch naar je eigen spullen, maar gooi niets weg wat je niet kwijt wilt. In plaats daarvan kun je bepaalde spullen in een doos stoppen en bewaren. Als jullie beide een aantal van je favoriete bezittingen uitkiezen, eindig je niet in een volgepropte ruimte waar 1 smaak overheerst. Heb begrip voor de emotionele band die je partner misschien heeft met sommige meubels of accessoires. Het is misschien niet jouw smaak, maar zelfs de kleinste dingetjes kunnen heel betekenisvol zijn.
 

2. Begin samen opnieuw

Als jullie allebei niet erg gehecht zijn aan jullie meubels, kun je ook helemaal opnieuw beginnen met inrichten. Een andere optie is om bepaalde items te vervangen met dingen die jullie samen kopen. Bij JYSK vind je betaalbare meubels in mooie series. Kijk bijvoorbeeld eens naar de SEJS serie, die bestaat uit dressoirs, salontafels, kapstokken, eetkamerstoelen en zo’n beetje alles daar tussenin.


SEJS series

 

Shop de artikelen

Displaying 0 - 0 of 0

De meubels uit de SEJS serie zijn gemaakt van licht eiken en eiken fineer. Het heeft een klassieke Scandinavische uitstraling die goed samen gaat met andere interieurstijlen. 

Het is heel leuk om samen te gaan winkelen en nieuwe dingen uit te zoeken die jullie allebei leuk vinden. Je hoeft niet de hele kamer in te richten met bijpassende meubelen. Kies 2 items – bijvoorbeeld een tafel en een tv-meubel – uit eenzelfde serie; dit creëert harmonie en eenheid. Kijk eens naar onze KALBY serie, deze is gemaakt van massief eiken en eiken fineer (en in sommige gevallen MDF). Het is een stijlvolle serie en past goed in een eigentijdse setting.


KALBY series

 

Shop de artikelen

Displaying 0 - 0 of 0

 

3. Gebruik kleur

Als je een samenhangend kleurenpalet hebt, wordt alles een stuk makkelijker. Houd vast aan het palet van je favoriete kleuren en je kunt twee stijlen samen laten komen.

4. Stoffen maken van je huis een thuis

Kleden, spreien en kussens geven het huis een vrouwelijke touch. Een rechtlijnige, nette stoel op zichzelf ziet er misschien mannelijk en minder sfeervol uit, maar wanneer je dit combineert met een zacht kussen en een mooi plaid, wordt het totaalbeeld heel anders en heb je het best van twee werelden.

Fauteuil POMOSE is vanaf 16 juli verkrijgbaar. 


POMOSE armchair