Mand

Je mand is leeg

Mand

Je mand is leeg
Opbergmanden, kussens en kleine meubels met een speelse draai

Nieuwe Nordic Mood collectie: kleurrijk en gewaagd

Datum:

Categorie: Inspiratie

Tags: Nordic Mood

Geometrische en speelse vormen in combinatie met donkere nuances - dat is de essentie van de nieuwe Nordic Mood collectie. De nieuwe Nordic Mood collectie is vanaf 7 augustus verkrijgbaar in onze winkels. De collectie bestaat uit nieuwe artikelen die spelen met verschillende kleuren en vormen.

Kruk WAVE trekt de aandacht met een hoes van velours en zijn asymetrische, niet-standaard poten.  De kruk is er in twee kleuren: gebrand oranje en donker blauw. 


Wandklok KJETIL valt op door zijn gebogen vorm en lichte kleur. 

In het woontextiel komt het speelse gevoel ook terug. Sierkussen RYNKEVIER is hier een mooi voorbeeld van met de artistieke gezichtsafdruk. Het kussen geeft je interieur een kleurrijke en kunstzinnige touch! 

De collectie bevat verder kleurrijke inklapbare kratjes van plastic. Deze zijn verkrijgbaar in drie verschillende kleuren en twee maten. Handig om dingen in op te bergen en ze staan ook nog eens leuk in je interieur. 


Alle producten zijn vanaf 16 juli online verkrijgbaar op JYSK.nl en vanaf uiterlijk 7 augustus zijn ze te vinden in alle JYSK winkels. 


De producten van de nieuwe Nordic Mood collectie zijn op een speciale plek in de winkel te zien om je te inspireren en te laten zien hoe je de producten op verschillende manieren kunt combineren. 

Over Nordic Mood

Vier keer per jaar kies ons ervaren inkoopteam een aantal trendy artikelen uit welke een collectie vormen onder de naam Nordic Mood.