Mand

Je mand is leeg

Mand

Je mand is leeg
Bureau met wandkasten en een bureaustoel

De leukste bureaus en bureaustoelen voor jouw thuiswerkplek

Datum:

Categorie: Kantoor

Tags: Bureau, Bureaustoel

Door het coronavirus werken we in Nederland massaal vanuit huis. En waarschijnlijk zal dit de komende weken (of misschien zelfs maanden) nog wel zo blijven. Het is extra fijn om dan een goede thuiswerkplek in te richten, zodat jij thuis ongestoord en comfortabel kunt werken. Wij hebben de leukste meubelen voor je op een rij gezet om het thuiswerken zo prettig mogelijk te maken! 

Bureau

Je werkplek begint natuurlijk met een bureau. Het liefste eentje die er ook nog een beetje mooi uit ziet en genoeg ruimte heeft om jouw werkspullen op te bergen. Ga bijvoorbeeld voor bureau TRAPPEDAL. Dit bureau is een echte eye-catcher voor je thuiswerkplek! Je kunt in de lades papieren of je laptop opbergen. Heb je meer opbergruimte nodig? Combineer het bureau dan met wandrek TRAPPEDAL


Bureau ABBETVED is verkrijgbaar in twee varianten, zwart/eiken en wit/eiken. Dit bureau is gemakkelijk in elkaar te zetten en ziet er erg stijlvol uit. Bureau ABBETVED mag gezien worden! Dus ook ideaal als je in je woonkamer een plek hebt omgetoverd tot werkruimte. 

Bureau met bureaustoel


Wil jij liever een bureau dat verstelbaar is? Ga dan voor bureau STAVANGER. STAVANGER is elektrisch in hoogte verstelbaar en heeft verstelbare voetjes, zodat het bureau waterpas te stellen is. Het bureau is getest voor dagelijks gebruik op kantoor en voldoet aan de normen van veiligheid en duurzaamheid. Bureau STAVANGER is alleen online verkrijgbaar.  

In hoogte verstelbaar bureau


Bureaustoel

Naast een mooi bureau heb je natuurlijk een comfortabele bureaustoel nodig, aangezien je heel wat uurtjes per dag op een stoel zit (vergeet natuurlijk niet regelmatig te bewegen). Heb je een klein budget, maar wil je toch een goede bureaustoel? Dan is bureaustoel NIMTOFTE de perfecte keuze voor jou. De stoel heeft een vaste lage prijs en zit erg comfortabel.   

Zwarte bureaustoel voor een lage prijs


Wil jij een simpele, maar mooie bureaustoel die er niet zo standaard uitziet? Dan is bureaustoel JONSTRUP in cognac kleur misschien helemaal jouw ding! Deze stoel is ideaal als je niet wil dat je bureaustoel heel veel ruimte inneemt. Ook heeft de bureaustoel een zacht prijsje, dat is helemaal mooi meegenomen toch? 

Cognac kleurige bureaustoel


Bureaustoel SUNDS heeft een fijne, hoge rugleuning. De stoel ziet er mooi uit en zit erg comfortabel. Bureaustoel SUNDS is alleen online verkrijgbaar. 

Bureaustoel met leerlook zwart

 
Heb je wat meer budget? Dan kun je ook kiezen voor een bureaustoel uit onze GOLD-categorie. Ga bijvoorbeeld voor bureaustoel TAMDRUP. De stoel is gemaakt van drukverlagend traagschuim, waardoor je erg comfortabel zit. Daarnaast is de bureaustoel verstelbaar, waardoor je de stoel helemaal naar jouw behoefte kunt aanpassen. 

Bureau van drukverlagend traagschuim en verstelbaar


Laptophouders en vloerbeschermers

Werk je veel op een laptop? Dan is het belangrijk dat je de laptop op een laptophouder zet, zodat je zithouding beter is en je geen last krijgt van je nek. Bij JYSK vind je verschillende laptophouders. Wanneer je een bureaustoel hebt met wieltjes, wil je natuurlijk niet dat deze stoel jouw mooie vloer beschadigt. Overweeg daarom een vloerbeschermer te kopen. 


Wij wensen iedereen veel succes met het thuiswerken de komende tijd!