Mand

Je mand is leeg

Mand

Je mand is leeg

Stapelbedden

Stapelbedden en slaapbanken voor de kinderkamer

Als we de kamers van onze kinderen inrichten, letten we er vaak goed op dat er genoeg ruimte is, zodat de kinderen in de kamers kunnen spelen. Er moet veel vrije vloerruimte zijn en je moet de stofzuiger gemakkelijk in de kamer rond kunnen manoeuvreren. Daarom moet een kinderbed aan hoge eisen voldoen.

Stapelbedden en slaapbanken voor de kinderkamer kunnen een goede keuze zijn. In kleinere kamers zijn stapelbedden vaak een goede oplossing, omdat ze veel vrije ruimte creëren. Sommige stapelbedden hebben twee slaapplaatsen, terwijl het kind bij andere hoogslapers onder het bed kan spelen.

Veel slaapbanken hebben onder de bedbodem lades, waarin beddengoed of speelgoed kan worden opgeborgen. Slaapbanken hebben een neutrale look, die je vaak kunt combineren met kasten of rekken in hetzelfde design.

Je kunt stapelbedden ook als logeerbed of in een weekend-/vakantiehuis gebruiken. Bij JYSK kun je onder andere een gezinsstapelbed kopen, dat in het onderste bed plaats biedt voor een groter matras. Dit bed biedt plaats aan drie overnachtende gasten.

ONTVANG €5 KORTING OP JE VOLGENDE WINKELAANKOOP*

Visa Mastercard