Boxmatrassen van hoge kwaliteit

Bij JYSK vind je verschillende boxmatrassen van hoge kwaliteit. Naast het feit dat een boxmatras heerlijk ligt, geeft het je slaapkamer een luxe uitstraling. Bovendien zit er in het boxmatras opbergruimte. Met dit bed sla je twee vliegen in één klap.

De boxmatrassen zijn verkrijgbaar in verschillende maten. Het bed is verkrijgbaar als éénpersoonsbed in de maat 90x200 cm. Als liever een iets groter bed hebt, maar wel beperkte ruimte hebt, is het bed verkrijg in de maat 120x200 cm. Daarnaast is het bed ook als tweepersoons te verkrijgen in de maat 140x200 cm.

Uitgerust wakker worden op een boxmatras van JYSK

Een boxmatras biedt ’s nachts een goede ondersteuning aan jouw lichaam. De veren in het matras volgen de vormen van het lichaam en bieden zo optimale ondersteuning. Er zijn twee verschillende soorten veren beschikbaar: bonell en pocket veren. Bonell veren zijn gevormd als een zandloper van dik draad. Een Bonell matras heeft een stevig oppervlak dat zeer stabiel en duurzaam is voor een betaalbare prijs. Pocketveren zijn iets kleiner dan Bonell veren. Iedere individuele veer is verpakt in een stoffen hoes, om slijtage te voorkomen en geluid en verschuiving binnenin het matras te vermijden. Door de vele steunpunten past het matras zich makkelijk aan je lichaam aan en biedt het uitstekende ondersteuning.

Een boxmatras wordt vaak aangeschaft samen met een topmatras. Een topmatras verhoogt het comfort tijdens het slapen. Daarnaast verlengt een topmatras de levensduur van het bed. Ontdek hier ons ruime assortiment topmatrassen.