Kinderbedden voor de kinderkamer

JYSK heeft een uitgebreid assortiment kinderbedden, zoals bedframes, stapelbedden en hoogslapers. Een stapelbed ziet er niet alleen heel mooi uit, maar is ook nog eens heel praktisch. Wanneer je in bezit bent van weinig kamers, kunnen de kinderen samen op één kamer slapen. Om niet te veel ruimte te verliezen aan bedden, kun je de hoogte in met een stapelbed. Zo blijft er ruimte over voor de kinderen om te spelen. Een hoogslaper is perfect zodat je ruimte onder het bed overhoudt voor bijvoorbeeld een bureau. Of kies voor een bedframe met opbergruimte, waar je bijvoorbeeld speelgoed, schoolspullen of beddengoed in kunt opbergen. 

Stapelbedden en hoogslapers voor de kinderkamer

Als we de kamers van onze kinderen inrichten, letten we er vaak goed op dat er genoeg ruimte overblijft om te kunnen spelen. Er moet veel vrije vloerruimte zijn en je moet de stofzuiger gemakkelijk in de kamer rond kunnen manoeuvreren. Daarom moet een kinderbed aan veel eisen voldoen. Wil je meer inspiratie voor de kinderkamer? Lees hier onze blog met gave ideeën.

Veel half hoogslapers hebben onder de bedbodem lades, waarin beddengoed of speelgoed kan worden opgeborgen. Op die manier sla je twee vliegen in een klap: opbergruimte en een slaapplek. Je kunt stapelbedden ook als logeerbed of in een weekend- of vakantiehuis gebruiken. Ye

Creëer ruimte door de hoogte in te gaan

Een hoogslaper is niet alleen handig in een kinderkamer, maar ook in een studentenkamer of klein appartement. In een studentenkamer is er vaak weinig ruimte en moet je slim inrichten. Door de hoogte in te gaan met een hoogslaper, houd je ruimte over voor een studeerplek met bureau of een kleine bank. Deze kan je onder de hoogslaper plaatsen om nog meer ruimte te besparen. Met een hoogslaper of stapelbed benut je de ruimte optimaal.