Dekbedden met natuurlijke vulling

Niets is lekkerder om na een lange dag onder warme en zachte dekens te kruipen. Een dekbed van eendendons of wol voelt heerlijk warm en zacht aan. JYSK heeft een breed assortiment dekbedden met natuurlijke vulling. Je kan kiezen uit een dekbed van eendendons of wol. Daarnaast heb je ook de keuze uit verschillende warmte niveaus, van koel tot extra warm. Als je het snel warm hebt in bed of veel transpireert, is het aan te raden om voor een koel zomerdekbed te gaan. Heb je het snel koud en wil je warm slapen? Dan kan je beter voor een warmer dekbed gaan zodat je het niet koud hebt in de nacht. Combineer je liever twee typen dekbedden, dan kun je het beste kiezen voor een 4-seizoendekbed. 

Waarom kiezen voor een dekbed met natuurlijke vulling?

In Nederland slapen er nog veel mensen onder een dekbed van vezels terwijl een dekbed met natuurlijke vulling veel voordelen met zich meebrengt. Het dekbed is heerlijk zacht en warm, ideaal voor de koukleumen onder ons. Daarnaast absorbeert het dekbed vocht dat je ’s nachts verliest en is een natuurlijk dekbed allergievriendelijk. Lees hier meer over de voordelen van een dekbed met natuurlijke vulling.

Maak je beddengoedset compleet met een kussen met natuurlijke vulling

Naast dekbedden met natuurlijke vulling heeft JYSK ook kussens met een natuurlijke vulling. Kussens met een natuurlijke vulling bestaan voornamelijk uit dons en veren. JYSK heeft ook kussen van materialen als zijde, linnen, wol of kapok. Een kussen met natuurlijke vulling voelt heerlijk zacht aan en is makkelijk in vorm te brengen. Als je zowel op je rug als op je zij slaapt is een kussen met een natuurlijke vulling ideaal. Je kan het kussen makkelijk opschudden en in hoogte aanpassen, waardoor je in elke slaappositie goede ondersteuning krijgt.

Een BASIC, PLUS of GOLD dekbed?

Bij JYSK vind je een ruim assortiment dekbedden, deze zijn onderverdeeld in drie kwaliteitsniveaus: BASIC, PLUS en GOLD. 

Een BASIC dekbed is een prima dekbed met een zeer lage prijs. De PLUS dekbedden zijn van goede kwaliteit met een gemiddelde prijs. Wil je een dekbed van hoge kwaliteit? Dan kan je kiezen voor één van onze GOLD dekbedden. Deze hebben een hoog kwaliteitsniveau tegen een goede prijs.

Wij bieden éénpersoonsdekbedden, tweepersoonsdekbedden en extra lange dekbedden aan. Voor ieder zit er een dekbed tussen!