Een nieuw dekbed voor bij een nieuw bed

Er komt een moment dat je kindje uit het ledikantje groeit, het is dan tijd voor zijn of haar eigen bed. Bij een nieuw bed hoort natuurlijk ook een nieuw dekbed. Een junior dekbed heeft de standaard afmeting van 100x140 cm en is speciaal geschikt voor een junior bed. Zo krijgt je zoon of dochter ’s nachts geen koude voeten en kunnen ze gerust slapen.

Bij JYSK bieden wij verschillende soorten vulling in de junior dekbedden aan. Wij hebben natuurlijke dekbedden met eenden- of ganzendons. Deze dekbedden zijn heerlijk warm en zacht. Daarnaast bieden wij ook synthetische dekbedden aan voor jouw peuter. Elke vulling heeft zo zijn eigen voordelen. Lees hier meer over de verschillende vullingen.

3 artikelen
    3 artikelen

    Heerlijk slapen onder een kinderdekbed van JYSK

    Net zoals alle andere dekbedden hebben ook kinderdekbedden onderhoud nodig. Als je de volheid en veerkracht van het dekbed zo lang mogelijk wilt behouden, is het een tip om de kinderdekbedden dagelijks op te schudden. Zo biedt het dekbed optimaal comfort tijdens het slapen. Als kinderdekbedden met natuurlijk materiaal gevuld zijn, mag je ze niet stofzuigen of uitkloppen, omdat dit het dons en de veren kan beschadigen. In onze dekbeddengids kun je meer lezen over het onderhoud van jouw eigen dekbed en die van je kinderen. Voor meer tips en adviezen kan je altijd langskomen in één van onze JYSK-winkels.

    Schattige dekbedovertrekken voor jouw peuter

    Om het peuterbed compleet te maken, wil je natuurlijk een leuk dekbedovertrek. Bij JYSK bieden wij junior dekbedovertrekken aan die perfect om het junior dekbed passen. Onze collectie junior dekbedovertrekken bestaat uit vrolijke designs: van verschillende printjes tot aan de favoriete tekenfilm figuren van jouw zoon of dochter. Bij JYSK vind je een ruim assortiment kinderdekbedden en veel mooie dekbedovertreksets