Zachte dekbedden voor jouw kind

Voor kinderen is slaap zeer belangrijk. ’s Nachts doen zij energie op voor de volgende dag om weer nieuwe dingen te ontdekken. Om lekker te kunnen slapen is een goed baby- of kinderdekbed van belang. In de zomer wil je dat je zoon of dochter het niet te heet heeft, terwijl ze het in de winter niet te koud moeten hebben.

Bij JYSK hebben we een ruim assortiment baby- en kinderdekbedden, zodat je het dekbed kunt kiezen dat het beste past bij de behoeften van jouw kindje. We hebben kinderdekbedden met een natuurlijke vulling (dons en veren) of een synthetische vulling. In onze Dekbeddengids staan tips welk dekbed het beste bij jouw zoon of dochter past. Wij raden aan om bij kinderen een dekbed te gebruiken vanaf 24 maanden. 

Houd het kinderdekbed schoon en fris

Baby- en kinderdekbedden moeten net als alle andere dekbedden regelmatig worden gewassen – misschien zelfs iets vaker door bedplassen of andere ongelukjes. Het wassen verwijdert huisstofmijt, stof en het vuil uit de dekbedden. Gebruik voor dekbedden met dons en veren een enzymvrij donswasmiddel. Daarnaast is het goed idee om dekbedden samen met drie tennisballen in de wasdroger te doen; die helpen om het dons over het dekbed te verdelen. Dit geldt niet alleen voor kinderdekbedden, maar voor alle dekbedden.

Een complete beddengoedset voor je kind

Bij JYSK hebben een ruim assortiment dekbedovertreksets met verschillende mooie prints. De overtrekken zijn gemaakt van 100% katoen, waardoor het dekbedovertrek goed vocht opneemt, ademt en soepel valt. Hierdoor kan je kindje zich gemakkelijk omdraaien in de slaap. Een aantal van onze baby- en juniordekbedovertrekken hebben tekenfilmfiguren die de kinderen al kennen van bijvoorbeeld de televisie.

Een dekbedovertrek met een tekenfilmfiguur is niet alleen leuk om zelf te hebben, maar ook leuk om te geven. Combineer een dekbedovertrek met een handdoek van dezelfde tekenfilmfiguur. Pak dit samen leuk in en je hebt het perfecte cadeau.