Kunststof opbergboxen, opbergdozen en plastic manden

We verzamelen veel spullen over de jaren en willen vaak alles bewaren. De plastic opbergbakken van JYSK bieden daarbij uitkomst. Je kunt bijvoorbeeld je kerstspullen of kinderspeelgoed makkelijk opbergen in de SMARTSTORE boxen die je kunt stapelen. Zo neemt het weinig ruimte in en kun je het makkelijk terugvinden als je het nodig hebt. 

43 artikelen
  43 artikelen

  Manden en dozen - Plastic opbergers

  Mand INFINITY 1,4L kunststof wit
  1,50/stuk
  1,99 /stuk
  25% korting
  Mand INFINITY 1,4L kunststof zwart
  1,50/stuk
  1,99 /stuk
  25% korting
  Mand INFINITY 4,5L kunststof wit
  2,75/stuk
  3,49 /stuk
  21% korting
  Mand INFINITY 4,5L kunststof zwart
  2,75/stuk
  3,49 /stuk
  21% korting
  Mand INFINITY 11L kunststof wit
  3,50/stuk
  4,49 /stuk
  22% korting
  Mand INFINITY 11L kunststof zwart
  3,50/stuk
  4,49 /stuk
  22% korting
  Mand INFINITY 17L kunststof wit
  3,75/stuk
  4,99 /stuk
  25% korting
  Mand INFINITY 17L kunststof zwart
  3,75/stuk
  4,99 /stuk
  25% korting
  Mand JUTE 5L kunststof off-white
  3,50/stuk
  4,49 /stuk
  22% korting
  Nieuw
  Mand JUTE 12L kunststof off-white
  5,-/stuk
  6,49 /stuk
  23% korting
  Nieuw
  Mand JUTE 20L kunststof off-white
  6,-/stuk
  7,99 /stuk
  25% korting
  Nieuw

  Opbergkratten en opbergdoosjes om lekker mee op te ruimen

  Een handige sorteerdoos, opbergbak of opbergbox komt altijd van pas. Al is het voor het opbergen van papieren, make-up, pennen en potloden, gereedschap, speelgoed, kruidenpotjes en nog veel meer. Met een kunststof opruimbak houd je de inrichting van je kast netjes. Het voordeel van onze plastic bakjes is, dat ze doorzichtig zijn en dat je dus snel kunt zien wat ik welk bakje zit. De meeste kunststog bakken met deksel kun je ook nog eens heel makkelijk opstapelen. Deze stapelbakken kun je dan makkelijk opbergen in de kast of in de kelder. 

  Hippe kratjes als bewaarbox

  Je ziet het steeds meer, kleurrijke, trendy kratten voor in je interieur. En dan niet ergens achter gesloten deuren.. Nee, je mag jouw nieuwe, vrolijke klapkratten best aan de rest van de wereld tonen. Gebruik een opbergkrat voor het verzamelen van tijdschriften, boeken of ander leesmateriaal. Sommige kratjes zijn ook stapelbaar waardoor ze nog minder ruimte in beslag nemen. 

  Rollerbox voor onder je bed

  Heb jij veel ruimte onder je bed? Best zonde om geen gebruik te maken van die ruimte, toch? Waarom rol je niet een handige bewaarbox met wieltjes onder je bed, waar je spullen in opbergt die je niet zo vaak nodig hebt. Denk aan je wintergarderobe wanneer het zomer is en andersom. Of skikleding, kerstaccessoires, bikini's en zwemkleding en andere seizoensgebonden artikelen. Rolbakken als bedopbergers zijn extreem handig, omdat ze laag zijn, maar wel lang genoeg om voldoende opbergruimte te hebben.