De leukste betaalbare kapstokken

 

Ontdek onze uitgebreide collectie kapstokken voor jouw hal bij JYSK! Vaak wordt de hal over het hoofd gezien bij het inrichten van een huis, terwijl er juist zoveel potentieel in schuilt. Met onze selectie aan kapstokhaken, wandkapstokken en deurkapstokken kun je de uitstraling van je hal volledig transformeren. Niet alleen voeg je een vleugje stijl toe, maar ook praktisch gemak.

8 artikelen
    8 artikelen

    Hangkapstokken voor op de slaapkamer

    Niet alleen in de hal of gang komen kapstokken van pas, ook in de slaapkamer is het enorm handig. Bevestig een mooie deurkapstok aan de deur van je slaapkamer en je hebt meteen een plek om jouw badjas en sjaals op te hangen. Deurkapstokken kun je ook bevestigen aan de de ur van je kledingkast. Ben jij wel gecharmeerd van hippe deurknoppen of deurhaken? In ons assortiment vind je stijlvolle knoppen voor aan de muur gemaakt van bamboe en polyresin. De wandaken zijn verkrijgbaar in verschillende pastel kleuren of in een marmer-look. 

    Kapstokken voor iedere stijl

    Bij JYSK begrijpen we het belang van een goed georganiseerde entree. Daarom bieden we een scala aan opties, van moderne kapstokken tot authentieke Scandinavische ontwerpen, dit alles tegen een aantrekkelijke prijs. Onze collectie omvat kapstokken met diverse haken en kapstokhaakjes, evenals slimme ophangsystemen om aan al je behoeften te voldoen.