Mand

Je mand is leeg

Mand

Je mand is leeg
Inrichting van de woonkamer met grijze sofa en oranje, groene en beige kussens

Zo richt je je huis in zodat je er kunt opladen

Als er één belangrijke plek is waar je jezelf wil kunnen opladen en tot rust wil komen, is het jouw huis wel. De inrichting van je interieur heeft invloed op de sfeer en dus ook op de mate waarin jij je rust kunt vinden thuis. In dit blog geven wij je inspiratie en tips om van je huis een ontspannen plek te maken, waar jij je kunt opladen na een lange (werk)dag! 

Neutrale kleuren met subtiele kleurrijke details

Om een fijne, rustgevende oase in jouw huis te creëren, moet je voor jezelf bepalen waar jij je rust in vindt. 

Let allereerst op het kleurgebruik in huis. Kleur heeft een grote invloed op de sfeer. Wij raden je aan om de globale kleuren in huis neutraal en licht te houden. Kies voor de muren en meubelen dus zoveel mogelijk voor kleuren als (gebroken) wit, grijs, licht bruin en aardetinten. 
 

Grijze bank met groene en fleurige bloemenprint kussens


In de woonaccessoires kun je dan wat meer kleur toevoegen. Kies bijvoorbeeld voor sierkussen KAMILLE met een subtiele bloemenprint. Mand DAHL heeft kleurrijke details maar heeft wel een natuurlijke en warme uitstraling. 
 

Rietenmand met oranje, zwart en witte details


Wandkast MALLING is een goed voorbeeld van een neutraal meubelstuk. In dit leuke kastje kun je al je favoriete spullen kwijt, zoals leuke schaaltjes of servies. 
 

Witte wandkast met een glazenfront en decoratieve voorwerpen


Door je spullen in het zicht te hebben, ben je meer geneigd het te gebruiken. Het kan van alles zijn dat jou eraan herinnert om een pauze te nemen: je dagboek, beelden die jou inspireren, breiwerk, geurkaarsen of boeken. 

Een warme en sfeervolle woonkamer

De woonkamer is het hart van het huis! Een plek waar jij je gasten ontvangt, maar ook waar jij zelf na een werkdag lekker wilt kunnen ontspannen. Dus extra belangrijk om je woonkamer een fijne, gezellige sfeer te geven. 
 

Woonkamer ingericht met een grijze sofa met daarop oranje, groene en beige kussens


Zorg ervoor dat je genoeg plek hebt voor je gasten, maar je kunt ook fijne hoekjes creëren waar jij kunt genieten van wat me-time. Ga voor een mooie fauteuil of een leuk decoratief krukje. Poef OREBO is handig als zitplek, maar ziet er ook super decoratief uit. 
 

Off-white poef met groene deken en grijze stoel met daarop een boek en beker
KARVEPlaid KARVE 130x170 groen
13,50/stuk
17,50 /stuk
Laagste prijs laatste 30 dagen: 17,50 /stuk (-23%)
Normale verkoopprijs: 22,99 /stuk (-41%)


Kleine details kunnen genoeg zijn om je huis van saai naar vrolijk en gezellig te veranderen! 

Rietenmand met oranje gewatteerde deken


Voeg zacht woontextiel toe aan je woonkamer, zoals plaid VALMUE en maak de bank nog aantrekkelijker met veel mooie sierkussens
 

Stapel van drie kussens: een paarse, een groene en een met bloemenprint


Ontsnap aan de alledaagse drukte

Iedereen heeft de behoefte om even te ontsnappen aan de drukte van het dagelijkse leven. Sommige mensen komen het beste tot rust als ze alleen zijn, voor anderen is dat juist als ze samen zijn met vrienden en familie.
 


Creëer een gezellige setting voor jezelf (of eventueel je vrienden) met een warme kop thee of koffie en een aantal van jouw favoriete snacks. Serveer thee in theepot GAUTE en combineer dit met mok HALFDAN. Je hapjes kun je zetten op houten schaal GERNER of in schaaltjes SIMON
 


Kruip lekker op de bank onder een dekentje en geniet van een goed boek, podcast, tv-serie of een lekker rustgevend dutje.

Ontdek meer

Geef je huis een lenteboost met de nieuwe Nordic Mood collection

Geef je huis een lenteboost met de nieuwe Nordic Mood collection

De favoriete keukenaccessoires van de inkoper

De favoriete keukenaccessoires van de inkoper

De kleur van het jaar

De kleur van het jaar

Maak een feestelijke tafel voor oudejaarsavond

Maak een feestelijke tafel voor oudejaarsavond