Mand

Je mand is leeg

Mand

Je mand is leeg
Decoratie-ideeën voor thuis: decoratief dienblad, vaas, kandelaar en batterijlamp op een sidetable

Scandinavische decoratie met strakke lijnen en ronde vormen

De nieuwe Nordic Mood collection van JYSK is vanaf 9 juli verkrijgbaar in onze winkels en online. De focus ligt op producten die Scandinavische klassiekers in huis halen: strakke lijnen, ronde vormen en rustgevende kleuren.

De batterijlamp KENT is een sleutelelement in de collectie. Het is een veelzijdige lamp met drie helderheidsinstellingen en een timerfunctie, die aan verschillende behoeften voldoet. Met zijn klassieke ontwerp en eenvoudige uitstraling past KENT in elk interieur. We zijn heel blij dat de batterijlamp al een geweldig debuut heeft gemaakt op TikTok, waar hij viraal ging.

De decoratieve schaal JESPER kan op zichzelf staan als een stijlvol item of worden gecombineerd met andere elementen om de ruimte te verfraaien. De ARN theelichthouders bieden met hun transparant glas en patroonoppervlak een elegante uitstraling en voegen karakter toe aan het interieur. Samen zorgen het dienblad JESPER en de ARN theelichthouders voor een mooi en speels contrast.

Decoratieve items voor ieder huis

Waarom verfris je je interieur niet met een mooi items zoals de KNUD vaas? De zachte vormen en de ribbels geven de vaas een unieke uitstraling en afhankelijk van de plaatsing biedt KNUD een vleugje groen- en grijzige tinten. KNUD zal in elke kamer de aandacht trekken.

De kandelaar VIGNIR is een designelement op zich. Met zijn ronde vormen brengt VIGNIR speelsheid in de kamer en brengt het charme in elke vensterbank.

De verwaarloosde hoeken van de kamers zullen opfleuren van de IB sokkel, de THORFINN plantenpot en de kunstplant BERGUR. De sokkel kan je persoonlijke favorieten in de kijker zetten en je interieur een extra boost geven.

Zacht textiel

De finishing touch die het toilet compleet maakt zijn zachte stoffen zoals het plaid KALKLOK en het sierkussen FJELLFIOL. Beide zijn verkrijgbaar in beige tinten. Als je wilt dat je huis extra comfort uitstraalt, voeg dan het sierkussen DVERGFAKS toe aan de kamer. DVERGFAKS heeft een heerlijk, pluchen oppervlak dat een nieuwe dimensie en een speelse expressie aan je ruimte toevoegt.

Beige bank met sierkussens en een plaid

Ontdek meer

Het favoriete woontextiel van de inkoper

Het favoriete woontextiel van de inkoper

Geef je huis een lenteboost met de nieuwe Nordic Mood collection

Geef je huis een lenteboost met de nieuwe Nordic Mood collection

De favoriete keukenaccessoires van de inkoper

De favoriete keukenaccessoires van de inkoper

De kleur van het jaar

De kleur van het jaar