Mand

Je mand is leeg

Mand

Je mand is leeg
Drie interieur stijlen voor je slaapkamer

De mooiste interieurstijlen voor je slaapkamer

Je slaapkamer is de plek in je huis waar je jezelf kunt omringen met spullen die laten zien waar je van houdt en wie je bent als persoon. Het is niet heel moeilijk om een stijlvolle slaapkamer te creëren met een duidelijk thema – of een thema te veranderen, dat is je eigen keus. Wij hebben drie verschillende slaapkamerstijlen op een rij gezet. Welke past het beste bij jou en je persoonlijkheid? 

Moderne stijl

Dit interieur heeft een vleugje van de jaren '50 en '60. De materialen zijn van hout en metaal en het design is functioneel. In deze stijl zijn mannelijke meubels gecombineerd met vrouwelijke, zachte accessoires. 

De kleuren zijn neutraal en onnodige details zijn achterwege gelaten. Dit “minimalisme” maakt de kamer minder rommelig, zelfs als je vergeet je bed op te maken.

 


Scandinavische stijl

Zwoele zomernachten worden gereflecteerd in dit typische Scandinavische design. Het palet is vooral wit met een paar spatten kleur in bepaalde meubels en accessoires. De – vaak houten – meubels zijn functioneel zoals bij de moderne stijl, maar zien er ook stijlvol uit. 

De Scandinavische stijl is ruimtelijk en haalt maximaal voordeel uit natuurlijk licht en eenvoud, gecombineerd met elegantie. 

 


Ook als je in een kleiner appartement of studio woont en je een bureau in je slaapkamer wilt zetten, kun je het decoreren in stijl. 

 

 

 

 

 


Bohemian stijl

Met een duidelijke vrouwelijke uitstraling, is de bohemian stijl populair voor zowel interieur- als modeontwerpen. Het weerspiegelt een artistieke levensstijl met wereldwijd geïnspireerd textiel. Maten en vormen van de meubels zijn niet zo belangrijk – alles kan zolang jij het mooi vindt of het een verhaal vertelt. In tegenstelling tot de moderne en scandinavische stijl, is de bohemian stijl veel visueler en vult het iedere ruimte. Maak kleine decors met items die bij elkaar passen of elkaar aanvullen en voilà: jouw bohemian slaapkamer is klaar.

 


Welke stijl is jouw favoriet?


 

Ontdek meer

Welk topmatras kun je het beste kiezen? De ultieme gids

Welk topmatras kun je het beste kiezen? De ultieme gids

Ontdek onze multifunctionele slaapbanken

Ontdek onze multifunctionele slaapbanken

In de spotlight: de NORDBY-serie

In de spotlight: de NORDBY-serie

Dekbed en kussen met plantaardige stof

Dekbed en kussen met plantaardige stof