Mand

Je mand is leeg

Mand

Je mand is leeg
Keukenaccessoires en servies op eettafel met tafelkleed en kandelaars

De favoriete keukenaccessoires van de inkoper

Met een golf van nieuwe producten in ons assortiment, belicht onze inkoper binnen woondecoratie, Tina Nymann, haar drie favorieten van de nieuwe items in ons assortiment keukenaccessoires. Voor deze assortimentsupdate benadrukt Tina de aantrekkingskracht van oppervlakken met textuur, organische vormen en lijnen, en tijdloze klassiekers die lang meegaan. Lees verder voor meer informatie over elk van haar vier favorieten.

OLLE mok en melkkan

De eerste van Tina's favorieten zijn de OLLE mok en melkkan. Met deze set krijg je charmant steengoed dat niet alleen esthetisch mooi is, maar ook stevig en bestand tegen het dagelijks leven. De serie OLLE is onderhoudsvrij en kan in de vaatwasser, wat resulteert in items op je eettafel die mooi en tijdloos zijn en perfect voor een warme kop koffie of warme chocolademelk in het gezelschap van je geliefden of vrienden.

VEGARD schaal

Tina's tweede favoriet is de prachtige, grote schaal VEGARD met een rustige, organische uitstraling. De schaal heeft een trendy, golvende en organische vorm waardoor de grote kom een meer dynamische en levendige uitstraling heeft. Met zijn rustige, donkergrijze kleur en grote formaat - Ø30 cm - is VEGARD een geweldige aanvulling op elke serviescollectie.

KRESTIAN slabestek

De derde en laatste favoriet is het slabestek KRESTIAN van massief acaciahout. Met KRESTIAN kun je er zeker van zijn dat elke salade die je serveert niet eindigt als een vergeten bijgerecht, maar eerder als een pronkstuk in het midden van je eettafel.

Omdat KRESTIAN is gemaakt van massief acaciahout, hebben de slaschalen een mooie en natuurlijke uitstraling die past bij alle soorten servies. Met de juiste zorg en voorzichtig afwassen - dus niet in de vaatwasser - zal het slabestek nog lang een mooie aanvulling zijn op je servies.

Kijk voor meer inspiratie voor je keuken naar de selectie producten hieronder, of bezoek onze online shop of je lokale JYSK winkel voor het volledige assortiment keukengerei en keukenaccessoires

Ontdek meer

Geef je huis een lenteboost met de nieuwe Nordic Mood collection

Geef je huis een lenteboost met de nieuwe Nordic Mood collection

De kleur van het jaar

De kleur van het jaar

Cadeau ideeën voor de feestdagen

Cadeau ideeën voor de feestdagen

Een gids voor kerstverlichting voor binnen en buiten

Een gids voor kerstverlichting voor binnen en buiten