Mand

Je mand is leeg

Mand

Je mand is leeg
Een lantaarns, een solarlamp, een vuurschaal en een plantenpot op een terras

De 9 meest onderschatte tuinaccessoires

Je denkt misschien dat je helemaal klaar bent voor de zomer, maar soms zijn het juist de kleine dingen die tellen. In ons blog laten we je 9 tuinaccessoires zien waar jij waarschijnlijk niet gelijk aan denkt, maar die zeker van toegevoegde waarde zijn! 

Praktische tuinaccessoires 

1. Tafelkleedgewichten

In Nederland komt het vaak genoeg voor dat het op een lekkere zomerse dag toch wat winderig is. Oppassen geblazen dat je tafelkleed niet weg waait. De oplossing hiervoor: tafelkleedgewichten

2. Tuinplantentrolley

Verplaats jij jouw plantenbakken regelmatig? Bijvoorbeeld zodat de bloemen of planten wat extra zonnestralen krijgen of juist een plek in de schaduw? Zet de plantenbak op tuinplantentrolley KYST en je verplaatst ze gemakkelijk! 

3. Tuinkussen tas

Bij een tuinstoel hoort natuurlijk een mooi en comfortabel tuinkussen. Maar waar laat je de tuinkussens als je ze niet gebruikt? In een tuinkussen tas natuurlijk! 

 

Mooie tuinaccessoires

4. Vlonder tegels

Ziet jouw terras- of balkon vloer er niet meer zo mooi uit? Kies dan voor een gemakkelijke én goedkope oplossing: vlondertegels. Je terras ziet er weer uit als nieuw en krijgt hierdoor een luxe uitstraling! 

5. Plantenrek voor aan de muur

Heb jij een kleine tuin of balkon en weinig ruimte voor groen? Of heb je een kale muur die wel wat opgefleurd kan worden? Kies voor een plantenrek die je aan de muur kunt hangen. Zo kun je toch nog genieten van wat extra groen in je tuin of op je balkon. 

6. Solarlampen

Vroeger hadden solarlampen koud licht dat het niet lang volhield, maar dat is nu niet meer zo. Je hebt genoeg solarlampen met die mooi en langdurig licht geven. Je hoeft er weinig aan te doen: zodra de zon gaat schijnen, laden ze zichzelf op en geniet je in de avond van het mooie licht. 

Tuinaccessoires voor jezelf - en je omgeving

7. Vuurschaal of vuurkorf

Wat is er nou fijner dan op een zomerse avond lekker in de tuin te zitten met een goed glas wijn en te staren in de vlammen van een klein kampvuur? Een vuurkorf draagt bij aan een gezellige en ontspannen sfeer. Kies bijvoorbeeld voor vuurschaal ROSENFINK

8. Zonnescherm

Het is belangrijk om jezelf goed te beschermen tegen het felle zonlicht. Een parasol kan veel ruimte innemen op je terras, dus een zonnescherm is een goed alternatief. Het enige wat je nodig hebt is een muur of een boom, waaraan je de ene kant van het zonnescherm monteert, en een paal waar je het losse uiteinde aan kunt vastbinden. 

9. Insecten hotel

Je denkt misschien dat je niet meer insecten in je tuin nodig hebt, maar niets is minder waar. Insectenpopulaties dalen de afgelopen jaren sterk. Omdat veel planten afhankelijk zijn van bestuiving door insecten en veel vogels zich voeden met insecten, is het een goed idee om ze uit te nodigen voor een luxe verblijf in een insecten hotel je tuin. 


Haal het beste uit je zomervakantie: lees onze tips voor een camping staycation

 

Ontdek meer

Een gids voor het kiezen van de juiste partytent

Een gids voor het kiezen van de juiste partytent

Trampolines: 7 overwegingen voor aankoop

Trampolines: 7 overwegingen voor aankoop

Een uitgebreide gids over de materialen voor tuinmeubelen

Een uitgebreide gids over de materialen voor tuinmeubelen

Gids: De perfecte tuintafel kiezen

Gids: De perfecte tuintafel kiezen