Sfeervolle tuinverlichting voor je buitenruimte

Bij JYSK vind je leuke tuinverlichting die jouw tuin of balkon een stuk sfeervoller maken. Je kunt je solarlampjes zonder zorgen buiten laten staan. Zet de lampen op een plek waar veel zon is. Zodra het donker wordt zorgt de schemersensor ervoor dat de tuinverlichting automatisch aan gaat. De tuinlampjes in ons assortiment hebben led verlichting die werkt op zonne-energie. Plaats de tuinlampen op een plek naar keuze, want je hebt geen elektriciteit, kabels of verlengsnoer nodig in je tuin of op je balkon. De buitenlampjes zijn dus ook nog eens erg praktisch! Bij JYSK hebben we buitenverlichting in diverse ontwerpen zoals hanglampen die je leuk in een boom kunt hangen maar ook solarlampen die je in de grond plaatst. Voor op de tuintafel hebben we ook diverse leuke solarlampen in diverse kleuren zoals groen, wit en zwart.

Meer duurzame tuinverlichting

De meeste tuinverlichting in ons assortiment hebben ledverlichting, wat een meer duurzame en betaalbare lichtbron is. De batterijen in de solarlampen laden op door zonlicht. Hierdoor kunnen ze dus vrij geplaatst worden omdat je geen stroom nodig hebt. Een ander voordeel is dat er geen snoer aan de verlichting zit. Het zonlicht wordt opgevangen een zonnepaneel en vervolgens omgezet in energie. Later wordt de energiezuinige ledverlichting aangesloten als lichtbron op de batterij. Zo kun je in de avonden 6 tot wel 8 uur genieten van een mooie verlichte tuin!

Lichtpuntjes zorgen voor een sfeervolle tuin

Tuinlampen zijn onmisbaar voor wat extra sfeer in de tuin of op je balkon. Wat dacht je bijvoorbeeld van een verlicht tuinpad? Of zet een mooie lantaarn bij de loungeset op bijzettafeltje als sfeerverlichting. Door verschillende lichtpuntjes in de tuin te plaatsen maak je het veiliger én gezelliger. Heb jij een parasol, boom of struik in je tuin, dan kun je deze verlichten met een mooi lichtsnoer. JYSK heeft verschillende solarlampen, buitenlampen, tuinlantaarns en lampionnen die mooi ter decoratie staan. Geef je loungehoek een finishing touch met mooie tuinlampen. Zo geef je jouw zomerse avonden een magisch tintje!