SFEERVOLLE TUINVERLICHTING VOOR BUITEN

Bij JYSK vind je leuke lampen voor buiten die jouw tuin een stuk sfeervoller maken. Zoek je juist naar een praktische manier om je tuin of balkon te verlichten? Of heb je geen zin in het aanleggen van speciale stroompunten? Dan is een solarlamp wellicht wat voor jou. Onze solarlampen laden zich overdag op met zonne-energie en springen automatisch aan zodra het donker wordt.

De meeste tuinlampjes in ons assortiment hebben ledverlichting, wat een duurzame en goedkope lichtbron is. Hierdoor kun je extra lang genieten van jouw nieuwe buitenlampjes.

  Sfeerverlichting voor in de tuin

  JYSK heeft een ruim assortiment solar lampen, variërend van terreinverlichting om tussen de planten in de grond te steken, tot vrolijk gekleurde lantaarns en tuinlampen die je op de grond kunt zetten. JYSK heeft solarlampen voor iedere smaak en behoefte tegen een lage prijs. 

  Heb jij een prachtige boom of grote struik in je tuin staan? Verlicht deze dan met een speciale tuinspot die je op de grond legt of in de grond steekt.

  Dineren bij mooie buitenlampjes en windlichten

  Als het in de zomer lekker warm is en je heerlijk buiten kunt eten, is het fijn als je tuin sfeervol verlicht is. Met mooie terrasverlichting, windlichten en handige zonnelampen hoef je ’s avonds niet in het donker te zitten. Onze tuinverlichting bevat een zonnecel en deze laadt zich overdag op. De buitenlampjes springen vanzelf aan wanneer het ‘s avonds donker wordt.

  Verlicht jouw nieuwe tuinset, loungeset of lounge bank met de mooiste zonnelampen en tuinlichtjes en maak er een sfeervolle zomeravond van.