SFEERVOLLE TUINVERLICHTING VOOR BUITEN

Bij JYSK vind je leuke lampen voor buiten die jouw tuin of balkon een stuk sfeervoller maken. Je kunt je solarlampjes zonder zorgen buiten laten staan. Zet de lampen op een plek waar veel zon is. Zodra het donker wordt zorgt de schemersensor ervoor dat de tuinverlichting automatisch aan gaat. De tuinlampjes in ons assortiment hebben ledverlichting die werkt op zonne-energie. Plaats de tuinlampen op een plek naar keuze, want je hebt geen elektriciteit, kabels of verlengsnoer nodig in je tuin of op je balkon. De buitenlampjes zijn dus ook nog eens erg praktisch! 

6 artikelen
  6 artikelen

  Tuin - Tuinverlichting

  Solarlamp SANGLERKE B8xL8xH34 zwart
  3,-/stuk
  4,99 /stuk
  40% korting
  Online Only
  Solarlamp SOL Ø20xH54 wit
  6,50/stuk
  12,99 /stuk
  50% korting
  Online Only
  Solarlamp ALK Ø6xH37 4st/pk
  7,50/pak
  12,99 /pak
  42% korting
  Online Only
  Solarlamp BERGAND Ø8xH16 rookkleurig
  12,50/stuk
  19,99 /stuk
  37% korting
  Online Only
  Solarlamp ISFUGL Ø13xH11 glas
  15,-/stuk
  24,99 /stuk
  40% korting
  Online Only
  Solarlamp SPARV Ø9xH39 zwart
  15,-/stuk
  24,99 /stuk
  40% korting
  Online Only

  Meer duurzame tuinverlichting

  De meeste tuinverlichting in ons assortiment hebben ledverlichting, wat een meer duurzame en betaalbare lichtbron is. De batterijen in de solarlampen laden op door zonlicht. Hierdoor kunnen ze dus vrij geplaatst worden omdat je geen stroom nodig hebt. Het zonlicht wordt opgevangen een zonnepaneel en vervolgens omgezet in energie. Later wordt de energiezuinige ledverlichting aangesloten als lichtbron op de batterij. Zo kun je in de avonden 6 tot wel 8 uur genieten van een mooie verlichte tuin!

  Lichtpuntjes zorgen voor een sfeervolle tuin

  Tuinlampen zijn onmisbaar voor wat extra sfeer in de tuin of op je balkon. Wat dacht je bijvoorbeeld van een verlicht tuinpad? Of zet een mooie lantaarn op een bijzettafeltje voor wat extra gezelligheid. Door verschillende lichtpuntjes in de tuin te plaatsen maak je het veiliger én gezelliger. Heb jij een boom of struik in je tuin, dan kun je deze verlichten met een mooi lichtsnoer. JYSK heeft verschillende solarlampen die mooi ter decoratie staan. Geef je loungehoek een finishing touch met mooie tuinlampen. Zo geef je jouw zomerse avonden een magisch tintje!