Mand

Je mand is leeg

Mand

Je mand is leeg
Tent met een slapend kind in een tent

Camping staycation in de tuin

Het is nog niet zeker of we de aankomende zomer weer op vakantie naar het buitenland kunnen gaan. Maar als je van kamperen houdt, hoef je niet eens perse ver weg te gaan! Waarom zou je niet gaan kamperen in je eigen tuin? Als je geen tuin hebt, mag je misschien de tuin van vrienden of familie voor een paar dagen lenen.

Zelfs als je kampeertrip in je achtertuin plaatsvindt, genieten de kinderen (en jij zelf) van een buitenavontuur: weggestopt in een warme slaapzak, lezen bij een zaklamp en ontbijten op een picknickkleed. Je hebt slechts een paar essentiële dingen nodig voor je camping staycation, zoals een luchtbed en een pomp. Maak er een avontuurlijke zomer van! 

Musthaves voor het kamperen

Allereerst heb je een tent nodig. Ook al zet je je tent waarschijnlijk niet op wanneer het erg regenachtig weer is, toch is het een goed idee om een waterdichte tent te kopen. 


Zorg er vervolgens voor dat je lekker kunt slapen je tent. Als je in je tuin kampeert, kun je natuurlijk je eigen dekbed meenemen. Maar voor het ultieme camping-gevoel slaap je in een slaapzak. Je kunt verder kiezen voor een luchtbed of een slaapmatje


Voeg wat sfeer toe

Een vuurkorf is niet alleen erg sfeervol, maar ook handig als je bijvoorbeeld worstjes voor het eten wilt opwarmen of wilt genieten van een lekkere marshmallow. Denk verder aan gezellige lantaarns, solarlampen en batterij lampen, die voor extra sfeer zorgen. 


Heerlijk ontbijten op een picknickkleed in het zonnetje kan natuurlijk niet ontbreken bij jouw kampeer-avontuur! Ook al is je keuken vlakbij, pak een tas en neem alles mee naar buiten voor een lekker ontbijt in eigen tuin. 


Veel plezier met je camping staycation! 

 

Ontdek meer

Een gids voor het kiezen van de juiste partytent

Een gids voor het kiezen van de juiste partytent

Trampolines: 7 overwegingen voor aankoop

Trampolines: 7 overwegingen voor aankoop

Een uitgebreide gids over de materialen voor tuinmeubelen

Een uitgebreide gids over de materialen voor tuinmeubelen

Gids: De perfecte tuintafel kiezen

Gids: De perfecte tuintafel kiezen