Mand

Je mand is leeg

Mand

Je mand is leeg
 STORSKARV hangende bloempot en LOMVI plantenbak

Creëer gezellige buitenruimtes met roomdividers

In de zomermaanden breng je waarschijnlijk meer tijd in je tuin door dan in de woonkamer. Om in je tuin hetzelfde gezellige woonkamer-gevoel te creëren, kun je overwegen om je terras of tuin in verschillende hoekjes te verdelen. Denk aan een loungehoek, een eethoek of een speelhoek voor de kinderen. Een eenvoudige manier om dit te doen, is door mooie, hoge planten- en bloembakken als roomdivider te gebruiken. 


Maak je ruime terras knus en gezellig

Het kan een hele uitdaging zijn om een groot terras in te delen. Soms is dit zelfs moeilijker dan bij een klein terras op balkon! Een groot terras kan gemakkelijk rommelig of juist leeg lijken. Deel je terras op in verschillende hoekjes, zodat het geheel er knus en gezellig uit ziet. Maak bijvoorbeeld een hoek waar je lekker buiten kunt eten, een hoek met een hangmat waar je heerlijk kunt wegdommelen en een hoek met een mooie loungeset waar je nog van de laatste uurtjes zon kunt genieten. 
 

 

 

Eethoek

Niets fijner als in de zomerdagen lekker buiten eten! Richt een hoek van je terras in met een mooie tuinset waar je heerlijk aan kunt eten. Baken het eetgedeelte af met een aantal mooie plantenbakken, zodat je in een knus hoekje lang kunt tafelen met vrienden en familie.

Zorg ervoor dat de eethoek dichtbij je huis wordt ingericht, zodat je gemakkelijk van de eethoek naar binnen kunt lopen wanneer je iets uit de keuken moet pakken. 

 

 

 

Een oase van rust en ontspanning

Richt een gedeelte van je terras in voor pure ontspanning. Zorg om te beginnen voor een mooie loungeset of loungestoel. Kies voor de meest rustige hoek van je terras of tuin. Heb je een boom of meerdere bomen in je tuin? Dan is dit misschien wel dé perfecte plek voor jouw oase van rust!

Richt je loungehoek in met mooie bloemen en planten in plantenbakken. En vergeet niet een lekker warm plaid en wat sierkussens in je loungeset te leggen, om het voor jezelf nog aangenamer te maken. Je kunt natuurlijk ook een relax-hoekje maken met een ligbed of hangmat

 

Varieer eindeloos

Een voordeel van het gebruik van plantenbakken als roomdividers, is dat je deze ook weer gemakkelijk kunt verplaatsen. Ben je de indeling zat? Dan maak je gewoon een nieuwe indeling door de plantenbakken te verplaatsen. 

 

Geef je terras kleur door mooie bloemen in een pot neer te zetten. Bij JYSK hebben we een ruim assortiment bloempotten, waardoor voor iedere stijl en smaak wel iets passends te vinden is! 

 

 

Ontdek meer

Een gids voor het kiezen van de juiste partytent

Een gids voor het kiezen van de juiste partytent

Trampolines: 7 overwegingen voor aankoop

Trampolines: 7 overwegingen voor aankoop

Gids: Kies de juiste parasol

Gids: Kies de juiste parasol

Zo kies jij de perfecte loungeset voor je tuin

Zo kies jij de perfecte loungeset voor je tuin