Mand

Je mand is leeg

Mand

Je mand is leeg
Tuinverlichting

De mooiste tuinverlichting

Voor veel mensen is hun tuin of balkon een tweede woonkamer, alleen dan buitenshuis. Tijdens de lente en zomer brengen we buiten veel tijd door en is het dus ook belangrijk dat je buitenruimte gezellig en sfeervol is! Een goede manier om het buiten gezellig te maken is met verschillende soorten verlichting. Binnen heeft het licht een grote invloed op je kamer, maar buiten is dit net zo goed het geval. In dit blog geven wij je inspiratie om met verlichting van je tuin een magische plek te maken. 

Garden lanterns and solar lamps on patio

Solarlampen, tuinlantaarns, lichtsnoeren en lampjes met batterijen zijn een aantal van de opties die wij bieden wanneer je op zoek bent naar tuinverlichting. Kies één of twee types of mix juist alles en zodat er een sfeervol geheel ontstaat. 

Inspirerende ideeën

Kleine lampjes geven veel licht wanneer het echt donker is. Door kleine decoratieve lampjes te gebruiken zorg je al voor een compleet andere sfeer. Gebruik tuinverlichting om een bepaalde sfeer te creëren of gebruik ze om mooie delen van je tuin te benadrukken. Op deze manier kun je ook de wat minder mooie gedeeltes van je tuin donker laten. 

Green and blue lanterns hanging on garden fench

Zorg voor een huiselijke sfeer in je tuin

De lijnen tussen binnen en buiten vervagen wanneer je je tuin gezellig maakt met deze tuinlampjes. Doordat ze op batterijen werken kun je ze makkelijk op tafel of op de grond zetten. Op deze manier kun je ’s avonds langer blijven zitten en is het dé perfecte plek voor een gezellige avond met vrienden.

 

Creëer een intieme en magische eethoek in je tuin. Decoratieve lampen zijn ideaal om een ruimte af te bakenen. Maak gebruik van datgene dat je al op je terras hebt. Hang lichtsnoeren in de bomen of rond je pergola of schutting. De lichtsnoeren zorgen voor een ster-effect wat er prachtig uit ziet in de avond.  

Garden string lights hanging in green tree

Plaats mooie lantaarns op je terras en creëer een knusse sfeer met flikkerend kaarslicht. Kleine lantaarns zijn perfect als decoratie voor op de eettafel. Op deze manier kun je ook van kaarslicht genieten in de buitenlucht. Grote lantaarns kun je prima op de grond zetten. Combineer meerdere lantaarns en zet ze bij elkaar in een hoek op de grond. 

Prachtig en praktisch: solarlampen

Solarlampen zijn niet alleen mooi maar ook heel handig. In ons assortiment hebben we veel verschillende types solarlampen die je eindeloos kunt combineren. Gebruik solarlampen met pinnen om bepaalde delen van je tuin te accentueren. 

Solarlampen zijn makkelijk te gebruiken. Je hoeft ze alleen maar in de grond te zetten en te richten op de plek die je wilt verlichten. 


Je kunt ook overwegen om solarlampen te plaatsen in de hoeken van je tuin. Op deze manier lijkt je tuin groter dan dat hij daadwerkelijk is. Je tuin ziet er door deze lampen ook nog eens schitterend uit.

Ook mooi voor overdag

Het effect van tuinverlichting is ’s nachts het beste zichtbaar maar lantaarns zien er overdag ook mooi uit. Hangende en gewone lantaarns zorgen ervoor dat je terras net wat meer af is.  

 

Bekijk ons complete assortiment tuinverlichting en lantaarns

Ontdek meer

Een uitgebreide gids over de materialen voor tuinmeubelen

Een uitgebreide gids over de materialen voor tuinmeubelen

Gids: De perfecte tuintafel kiezen

Gids: De perfecte tuintafel kiezen

Gids: Hoe kies je de juiste tuinstoelen?

Gids: Hoe kies je de juiste tuinstoelen?

Hangmat of hangstoel? Maak de juiste keuze

Hangmat of hangstoel? Maak de juiste keuze