Mand

Je mand is leeg

Mand

Je mand is leeg
Grote vaas, vloervaas en glazen vaas

Onze favoriete vazen

Wie wordt er nou niet gelukkig van een mooie kleurrijke bos bloemen in huis die heerlijk ruiken? Bloemen geven je interieur gelijk meer sfeer. Een mooie vaas maakt dit helemaal af! In deze blog laten wij een aantal van onze favoriete vazen zien. 

Vaas ROY

Wil jij een vaas die net iets anders is als een standaard doorzichtige glazen vaas? Ga dan voor vaas ROY. De vaas is van glas en is in drie verschillende kleuren verkrijgbaar: grijs, groen en bruin. Kies de kleur die het beste bij jouw interieur past. De vaas ziet er erg stijlvol uit en is ook geschikt voor een bos droogbloemen. Je scoort vaas ROY al voor een vaste lage prijs van 4 euro. Koopje dus! 
 

Glass vase on a garden table

 

Vaas MAGNUS

Ben jij op zoek naar een vaas die luxe uitstraalt? Dan is vaas MAGNUS perfect voor jou! De vaas is gemaakt van glas, maar heeft een zilvere kleur waardoor je niet gelijk door de vaas heen kunt kijken. Vaas MAGNUS heeft een stijlvolle en elegante look, een echte eye-catcher in jouw interieur! 
 

Vase with silver look on a bookcase


Vaas FELIX

Het kan erg mooi zijn om een grote vaas op de grond te zetten, bijvoorbeeld in de slaapkamer, gang of woonkamer. Vaas FELIX, gemaakt van glas, is hier perfect voor. Zet er een aantal mooie droogbloemen of pluimen in en je hebt een mooi decoratie item voor je interieur. 
 

Green floor vase and a basket with a cushion

 

Vazen ADAM en ROBERT

Het kan ook leuk zijn om juist voor kleine vazen te kiezen en hier één bloem of tak in te zetten. Vaas ADAM en vaas ROBERT staan mooi ter decoratie. Zet een aantal kleine vazen met verschillende hoogtes bij elkaar en je hebt een mooi geheel. 
 

Flower vases on a table with a sculpture and three scented candles


Vaas MATHIAS

Ben jij fan van een beetje bling-bling? Dan is vaas MATHIAS dé vaas voor jou! De vaas past perfect in een modern interieur en heeft een chique uitstraling. 
 

Large vase with artificial flowers


Vaas RICHARD

Ga eens voor een opvallende vaas met een uitgesproken vorm, zoals vaas RICHARD. Vaas RICHARD is ook een mooi decoratie item op zich, zonder bloemen. 

 

Black vase on a shelf in a bookcase

 

Welke vaas is jouw favoriet? Laat het ons weten door een reactie achter te laten onder dit blog. 

Bekijk alle vazen

 

 

 

Ontdek meer

Geef je huis een lenteboost met de nieuwe Nordic Mood collection

Geef je huis een lenteboost met de nieuwe Nordic Mood collection

De favoriete keukenaccessoires van de inkoper

De favoriete keukenaccessoires van de inkoper

De kleur van het jaar

De kleur van het jaar

Cadeau ideeën voor de feestdagen

Cadeau ideeën voor de feestdagen