Mand

Je mand is leeg

Mand

Je mand is leeg

Tot 60% korting op heel veel slaapartikelen tijdens de Slaapweek 

Bekijk alle aanbiedingen
Tuintafel met aan elke kant een metalen en houten tuinbank en een solarlamp

Maak opnieuw verbinding met de natuur

Datum:

Categorie: Tuin

Tags: Tuinassortiment, Tuininspiratie, Tuinaccessoires

Voor velen van ons is de natuur een toevluchtsoord en waar we naartoe gaan om op te laden. Maar niet iedereen heeft het bos of de kust om de hoek. Laat daarom de natuur naar je eigen tuin toekomen! Geef jouw terras een vleugje wild en ongetemd, iets dat je doet denken aan spectaculaire natuurwandelingen en heerlijke picknicks.

Tuintafel met koekjes, cake en theeglazen


Tuinset DAGSVAD, nieuw in ons assortiment, is een minimalistische en eenvoudige set van een tafel met bankjes. Het lijkt op de picknickbanken die je ook vaak in de natuur of op het strand aantreft. Perfect voor als je met je gezin of met vrienden het picknick-gevoel wilt creëren op je terras!

Tuinbankje met een groen plaid en een sierkussen

 

De DAGSVAD banken zijn gemakkelijk te verplaatsen en je kunt natuurlijk ook mooie tuinstoelen bij de tafel zetten. 

Buitenleven met inspiratie uit de natuur

 

Grijze bloempotten op een terras

 

Natuurlijk kunnen bloemen en planten niet ontbreken in een tuin waarin je het natuur-gevoel wilt creëren. Kies een mooie bloempot of zet meerdere verschillende bloempotten bij elkaar. Je kunt bloembakken ook gebruiken om verschillende ruimtes te creëren in je tuin. 

Rotan lounge stoel met een vachtje en een sierkussen

 

Leun achterover in de comfortabele loungestoel VALLESTRUP met ronde vormen en de natuurlijke uitstraling - en leg er een kleedje of een vachtje op, zodat je warm blijft als het 's avonds afkoelt. 

Rotan bijzettafel met een schaaltje en een theeglas

 

Bijzettafel JUNGLEDAL van rotan past perfect in een tuin waarbij je verbinding wilt maken met de natuur. De tafel ziet er mooi uit en is daarnaast gemakkelijk te verplaatsen.