Mand

Je mand is leeg

Mand

Je mand is leeg

Shop de mooiste meubelen met 20-50% korting tijdens de Meubelweek

Bekijk alle aanbiedingen
Witte kerstballen met LED verlichting in een kerstboom en een elf voor de bank met kussen en een plaid erop.

Kersttrend: Moderne en Scandinavische kerst met Glacial Escape

Datum:

Categorie: Kerst

Tags: Kerst, Kersttrends

Voor kerst 2020 presenteren wij twee nieuwe kersttrends: Glacial Escape en Cosy Tradition. Glacial Escape is geïnspireerd op de Scandinavische natuur en Cosy Tradition is geïnspireerd op het samenkomen met familie tijdens de kerstdagen. Houd jij van kerstdecoratie dat modern is met een verwijzing naar mooie, Scandinavische winterlandschappen? Leef je uit met Glacial Escape! 
 

Kunst kerstboom, glazen lantaarn met bevroren look en lichtsnoer


Lantaarn ALUNIT heeft glas met een bevroren look. Binnenin de lantaarn zit een LED-lampje dat werkt op batterijen. Daarnaast beschikt de lantaarn over een timer functie, deze schakelt de lamp automatisch na zes uur uit. Je kunt de lantaarn bijvoorbeeld buiten bij de voordeur neerzetten, waar het een warm licht afgeeft tijdens koude winteravonden.
 

Bankje met twee kerst sierkussens, een plaid en op de vloer en kerstelf met groen mutsje


Zwart, grijs, olijfgroen en bruin zijn kenmerkende kleuren voor deze trend. De donzige, zachte stoffen maken veel items tijdloos. Geef je interieur bijvoorbeeld een nieuwe look met sierkussen HORNFIOL, gemaakt van chenille in een bosgroene kleur.

Bekijk ons kerstmagazine
 

Twee kaarsen met de vorm van een kerstboom en kerststerren in goud, zilver en bruin


Versier je huis met kerststerren in verschillende kleuren. Met kaarsen ALMANDIN, die de vorm van een kerstboom hebben, en wat losse dennentakjes creëer je binnen no time een gezellige kerstsfeer in je huis.

Drie kunst kerstboompjes als moderne kerstdecoratie


Kunstkerstboompje OFIOLIT heeft een natuurlijk effect en is perfect om een leuk hoekje in je interieur mee aan te kleden. Plaats meerdere kleine kerstboompjes bij elkaar en creëer je eigen mini-bos in huis.  

Twee lampjes op batterijen met de vorm van een witte kerstster


Kerst is hét seizoen van de kaarsen en lichtjes. Je kunt ook een knusse en warme sfeer creëren met lampjes op batterijen. Ster GULDTOP is hiervan een mooi voorbeeld. Zet deze mooie ster op een bijzettafeltje in een hoek van je woonkamer, op de vensterbank of op een schouw. Wedden dat je hierdoor gelijk een kerstgevoel krijgt?  

Wat vind jij van kersttrend Glacial Escape? Laat het ons weten door een reactie onder dit blog achter te laten. 

Bekijk ook ons blog over de kersttrend Cosy Tradition.

Bekijk ons kerstassortiment