Mand

Je mand is leeg

Mand

Je mand is leeg
Eetkamerstoelen in cognac en kerrie en barstoel met witte kunstleren bekleding

In de spotlight: de JONSTRUP serie

Ben je op zoek naar dé perfecte, stijlvolle stoel voor in je huis? Bekijk dan eens de stoelen uit onze JONSTRUP serie. Door de verschillende soorten stoelen in deze serie, is er altijd een stoel die past bij jouw huis en interieurstijl. En dat ook nog voor een vriendelijke prijs! 

De JONSTRUP serie bestaat uit verschillende eetkamerstoelen, barkrukken en een bartafel. In deze blog lichten we verschillende JONSTRUP artikelen toe, die een 4- of 5-sterren beoordeling hebben ontvangen van onze klanten*.  

Eetkamer met eettafel en 6 eetkamerstoelen


Ga je voor grijs, zwart of cognac?

Het meest populaire artikel in de JONSTRUP-serie is de eetkamerstoel. De eetkamerstoel is verkrijgbaar in verschillende kleuren en materialen, waardoor je de stoel gemakkelijk kunt mixen en matchen met jouw andere eetkamermeubelen. De JONSTRUP eetkamerstoel in cognackleurig kunstleer met poten van eikenhout heeft van een klant een 5-sterren beoordeling gekregen. De klant schrijft:

"Deze stoelen zijn elke cent waard en zeer comfortabel. Ze zeggen dat je krijgt waar je voor betaalt, maar in dit geval niet - je krijgt veel meer dan wat je voor een absoluut koopje betaalt".
 

Eettafel met 4 eetkamerstoelen van kunstleer


Of kies voor eetkamerstoel JONSTRUP kerrie stof/donker eiken kleur één van de modernere eetkamerstoelen. Deze eye-catcher zorgt ervoor dat jouw eetkamer net anders is dan die van anderen. 

Moderne eetkamerstoelen met kerrie stof en een ronde zwarte eettafel
Eetkamerstoel JONSTRUP kerrie stof/donker eiken kleur
30,-/stuk
39,99 /stuk
25% korting
Online Only


Perfect voor een drankje of gewoon een gezellig praatje

 De JONSTRUP collectie bevat ook barkrukken en een bartafel. Door het tijdloze design van de zitting en de poten van de barkruk past het gemakkelijk in een klein appartement of in de hoek van de keuken.

Een klant op JYSK.nl geeft deze barkruk een 5-sterren beoordeling en zegt erbij: "Super leuke barkruk, zitten ook lekker"

Op zoek naar een stijlvolle bank? Bekijk dan onze EGEDAL collectie.

Een set barkrukken en een bartafel in zwart met eikenkleurige poten


Waarom is JONSTRUP zo populair?

Met een 4- of 5-sterren beoordeling op alle artikelen is de JONSTRUP serie één van onze best verkopende series. Maar wat maakt de JONSTRUP serie nou zo populair? Is het de goede prijs of juist het design van de artikelen? Of is het de combinatie van deze twee? Uit de reviews van onze klanten blijkt dat zij vooral vinden dat zij waar krijgen voor het geld. Eén van onze klanten schrijft: “JONSTRUP is een hele fijne stoel: lekker licht, stevig en toch zeer comfortabel!”

Met één of meerdere verschillende stoelen uit de JONSTRUP serie is het eenvoudig om je woonkamer, eetkamer of kantoor in te richten. De materialen en kleuren zorgen voor een tijdloos maar stijlvol interieur.

* De gemiddelde scores zijn gegeven door klanten uit de volgende JYSK-landen: Denemarken, Zweden, Noorwegen, Finland, Polen, Tsjechië, Hongarije, Slowakije, Nederland, Slovenië, het Verenigd Koninkrijk, Kroatië, Bosnië en Hercegovina, Servië, Oekraïne, Roemenië, Bulgarije, Griekenland, België en Ierland.

Bekijk de JONSTRUP serie

 

Ontdek meer

Voeg een vleugje warmte toe aan je eettafel

Voeg een vleugje warmte toe aan je eettafel

Gids: De juiste maat eettafel kiezen

Gids: De juiste maat eettafel kiezen

In de spotlight: de NORDBY-serie

In de spotlight: de NORDBY-serie

JONSTRUP: Een charmante eetkamerstoel

JONSTRUP: Een charmante eetkamerstoel