Mand

Je mand is leeg

Mand

Je mand is leeg
Creëer het luxe spa-gevoel in je badkamer

Creëer het luxe spa-gevoel in je badkamer

Voor velen onder ons is de tijd onder de douche of in bad het enige moment op de dag dat je jezelf kunt opladen. ’s Ochtends hebben veel mensen haast om op tijd op het werk te komen. Na een lange dag is het heerlijk om te ontspannen onder de douche of in een warm bad. Dus waarom maak je er geen gewoonte van om daar optimaal van te genieten?

Onze nieuwe collectie, SCANDINAVIAN SENSE, heeft niet alleen een luxe uitstraling, maar is ook een verantwoorde keuze.  De collectie bestaat uit handdoeken, een badmat en dekbedovertrekken. In dit blog inspireren we je met de badkamer-collectie. Lees ook ons blog over SCANDINAVIAN SENSE in de slaapkamer

Handdoeken, gastendoeken en gestreepte handdoeken op een kruk bij een meer


Een oase van rust  

Niets is lekkerder dan een zachte warme handdoek om je heen slaan als je uit de douche of bad komt. Wil je ook je voeten warm houden? Stap vanuit je douche op een zachte SCANDINAVIAN SENSE badmat

De SCANDINAVIAN SENSE handdoeken en badmatten zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar. Je kunt verschillende kleuren combineren om zo een spa-gevoel te creëren in je eigen badkamer.

Rieten mand met gestreepte handdoek bij een meer


Een keuze die goed voelt

SCANDINAVIAN SENSE is een verantwoorde keuze. De handdoeken zijn van hoogwaardige kwaliteit, hebben een mooi design en zijn geproduceerd met respect voor mens en natuur.

Gerecyclede materialen spelen een belangrijke rol in het SCANDINAVIAN SENSE-assortiment. Innovatieve processen zetten plastic flessen en restanten van de katoenproductie om in garens voor nieuwe artikelen. Om jou de hoogst mogelijke kwaliteit te bieden, worden de gerecyclede garens gemengd met nieuwe garens. Zo krijgen materialen die als afval hadden kunnen eindigen een nieuw leven.

Luxe handdoeken op een bankje en rieten tas bij een meer


Het design van SCANDINAVIAN SENSE is geïnspireerd op de Scandinavische natuur en het simpele leven. De zachte kleuren en rustige patronen brengen een gevoel van rust in je badkamer. Zo kun je even ontsnappen aan de hectiek van het dagelijkse leven en heerlijk ontspannen.

Handdoeken en gastenboeken in een wasbak op de badkamer


Ken je het gevoel van op een koude badkamervloer stappen als je uit de douche of bad komt? Stap vanuit je warme douche op zachte grijze badmat ROLFS. Zeg maar dag tegen die koude badkamervloer!

Grijze badmad op de vloer in de badkamer


Meer over gerecyclede materialen

Producten met het GRS-label (Global Recycled Standard) worden gecontroleerd op de aanwezigheid van gerecyclede materialen. De materialen die worden gebruikt voor producten met het GRS-label worden tijdens het hele productieproces gevolgd zodat het gegarandeerd verminderde impact heeft op het milieu en de strenge milieu- en sociale eisen worden nageleefd.

Al het SCANDINAVIAN SENSE textiel is gecertificeerd volgens het Standaard 100 by OEKO-TEX®, 's werelds toonaangevende gezondheidslabel voor textiel.

De collectie is vanaf 4 januari 2021 online verkrijgbaar. Je kunt de collectie na 9 februari ook in de winkels shoppen. 

Meer over SCANDINAVIAN SENSE

Badhanddoek hangt op een loungestoel bij een meer

 

Ontdek meer

Kerstcadeau gezocht? Cadeautips voor hem en haar

Blijf warm na het douchen

Neem tijd voor ontspannende self-care momenten

Besteed tijd aan jezelf met de nieuwe Nordic Mood collection

Vind jouw lokale JYSK winkel

Krijg advies en hulp van onze JYSK medewerkers en ontdek ons uitgebreide assortiment in de winkel.