Mand

Je mand is leeg

Mand

Je mand is leeg
SCANDINAVIAN SENSE badkamerproducten

Creëer het luxe spa-gevoel in je badkamer

Datum:

Categorie: Badkamer

Voor velen onder ons is de tijd onder de douche of in bad het enige moment op de dag dat je jezelf kunt opladen. Dus waarom maak je er geen gewoonte van om daar optimaal van te genieten?

Met onze nieuwe productlijn, SCANDINAVIAN SENSE, kun je dromen over warme zomerdagen aan het strand, waar je na een duik in de zee een lekker zachte handdoek omslaat van 100% GOTS gecertificeerd biologisch katoen. 

 

De handdoeken zijn van hoogwaardige kwaliteit, hebben een mooi design en zijn geproduceerd met respect voor mens en natuur. Je kunt verschillende kleuren combineren om zo een spa-gevoel te creëren in je eigen badkamer.

Stap vanuit je douche op een zachte SCANDINAVIAN SENSE badmat, zodat je geen koude voeten krijgt. 

 

Een keuze die goed voelt

Het design van SCANDINAVIAN SENSE is geïnspireerd op de Scandinavische natuur en het simpele leven. De zachte kleuren en rustige patronen brengen een gevoel van rust in je badkamer - hebben we dat niet allemaal nodig in de hectiek van het dagelijkse leven?

De naam SCANDINAVIAN SENSE verwijst naar de Scandinavische afkomst van JYSK en het minimalistische design van de producten. 

 


De verpakkingen van alle SCANDINAVIAN SENSE producten zijn gemaakt van duurzame materialen. Zo zijn de papierenlabels gemaakt van FSC® gecertificeerd hout en de textiel tassen zijn gemaakt van GOTS gecertificeerd biologisch katoen. 

Meer over GOTS Gecertificeerd biologisch katoen

Onze nieuwe producten, waaronder ook dekbedovertrekken, dragen het Global Organic Textile Standard (GOTS) label en zijn gemaakt van katoen, zijde, linnen en wol, welke biologisch zijn geteeld en verwerkt. De GOTS-certificering garandeert een verminderde impact op het milieu en naleving van strenge milieu- en sociale eisen tijdens het hele productieproces.

Al het SCANDINAVIAN SENSE textiel is OEKO-TEX® Standaard 100 gecertificeerd, 's werelds toonaangevende gezondheidslabel voor textiel.

De collectie is online vanaf 2 juli verkrijgbaar en in de winkels vanaf uiterlijk 19 juli 2019.