Mand

Je mand is leeg

MEUBELWEEK | 20-60% KORTING OP MEUBELEN
Op JYSK.nl staan we 24/7 voor je klaar. Houd rekening met langere levertijden.

Vragen over je winkelbestelling of Click & Collect-bestelling?

Meer informatie
Een chromen bijzettafel, kleine vitrinekast van bamboe, grijze poef met opbergruimte

3 x kleine meubelen voor jouw interieur

Datum:

Categorie: Woonkamer, Inspiratie

Het nieuwe indoor assortiment is in aantocht! We hebben Susanne Bank, onze inkoper, gevraagd wat haar favoriete kleine meubelen zijn. Susanne heeft gelijk 3 artikelen in gedachte: een chromen bijzettafeltje, een kleine vitrinekast van bamboe en een poef met opbergruimte. "Bij alle drie de artikelen heb ik het gevoel dat het design, de kleuren en materialen elkaar aanvullen", aldus Susanne.  

CURVEY: bijzettafel met modern design

"Het design van deze bijzettafel is geinspireerd op technologische ontwikkelingen. Tegelijkertijd heeft het een retro-look dat ons doet terugdenken aan de jaren '80. Materialen van CURVEY zijn glanzend chroom en glas, materialen die na 30 - 40 jaar weer populair zijn."

"CURVEY is een veelzijdig meubel", aldus Susanne. "Je kunt het in de woonkamer zetten voor je kopjes koffie of tijdschriften. Of gebruik het als nachtkastje in de slaapkamer."

Een chromen bijzettafel met een plantenpot in de hoek en twee sierkussens op de vloer


SPLIT: grijze poef met opbergruimte

"Net als CURVEY, heeft poef SPLIT een klassiek en industrieel randje", vertelt Susanne terwijl ze met haar hand over de grijs velours stof strijkt. "De poef ziet er mooi uit, voelt zacht aan, heeft een mooi formaat en als bonus is de poef ook nog eens voorzien van opbergruimte!" 

"De poef is een 3-in-1 artikel: je kunt het gebruiken om je voeten er op te leggen, als extra stoel (de poef kan tot 110 kg dragen) en je kunt speelgoed van de kinderen of je afstandsbediening er in bewaren". 
 

Grijze poef met opbergruimte en trolley  met een vaas, kandelaar en een plantenpot

 

TREND: vitrinekast van bamboe

"En dan nu iets compleet anders: vintrinekast TREND. Dit is één van de meest schattige kastjes die ik ken", vervolgt Susanne. "Het kastje is van bamboe en heeft glazen deuren en glazen schappen. Perfect dus om je mooiste accessoires en decoratie items te showen. Of laat je hierin je mooiste servies zien."

"Het kastje is ook erg geschikt als badkamer-meubel. Je ziet, met dit kastje kun je alle kanten op!"
 

Kleine vitrinekast met daarin mokken in verschillende kleuren

 

Vanaf 14 juli zijn de nieuwe artikelen online verkrijgbaar en uiterlijk 5 augustus ook in al onze winkels. Wat vind jij van deze nieuwe artikelen? Welke is jouw favoriet?