Kinderkussens voor jouw kind

Welk kussen jouw kind nodig heeft, hangt onder meer af van de leeftijd van je kind. Net als volwassenen rusten kinderen ’s nachts uit en doen zij energie op voor de volgende dag. Op jonge leeftijd valt er veel te ontdekken en dat kost energie. Een goede nachtrust is dan ook van groot belang. Om jouw kind te laten ontspannen in bed, is een goed en comfortabel hoofdkussen belangrijk. Bij JYSK vind je een breed assortiment kinderkussens die voldoen aan de individuele behoeften van jouw kind.

Vind het beste kinderkussen bij JYSK

Bij JYSK kun je kinderkussens kopen met een vulling van dons en veren of een vulling van vezels. Daarnaast bieden wij ook kussen van het merk WellPur, deze kussens bestaan uit traagschuim. Dit schuim vormt zich naar het hoofd van jouw kindje en ondersteunt het lichaam zo optimaal mogelijk.

Alle kinderkussens van JYSK zijn allergievriendelijk en hebben het milieu- en gezondheidskeurmerk Oeko-Tex. Zo kan je jouw zoon of dochter met een gerust hart op een kussen van JYSK laten slapen. Bovendien kunnen ze allemaal in de machine worden gewassen, zodat huisstofmijt, stof en vuil verwijderd kunnen worden.

Maak van slapen een feestje onder een dekbedovertrek van JYSK

Kinderen hebben allemaal wel eens een periode dat zij niet makkelijk naar bed willen of moeilijk in slaap kunnen vallen. Dit proces kun je versoepelen met de leuke dekbedovertrekken van jouw zoon's of dochter's favoriete voetbalclub, actiefiguur of dier. Maak naar bed gaan een feestje voor jouw kinderen met een dekbedovertrek van JYSK.