Vliegengordijnen en horren voor op het raam

Het is belangrijk om je huis goed te ventileren, maar dan wil je insecten natuurlijk wel graag buiten houden. Bij JYSK hebben we horgordijn en vliegengordijnen welke geschikt zijn voor het raam en voor de deur. Zo kun je in de lente en de zomer je deuren en ramen lekker open zetten en de frisse lucht goed binnen laten. 

Ons magnetisch horgaas kun je in de deuropening hangen. Nadat je door de deur bent gelopen, kleven de hor lamellen meteen weer aan elkaar door de magneetjes die aan de lamellen bevestigd zijn. Ons horgaas voor het raam beschikt over een handige rits, waar je jouw hand doorheen kunt doen om het raam te sluiten. Zo hoef je niet het hele vliegengordijn te verwijderen wanneer je het raam dicht wil doen.

  Kant en klaar gordijn - Horgordijnen

  Horgaas NYORD 130x150 raam
  3,50/stuk
  4,99 /stuk
  30% korting
  Alleen winkel
  Horgaas BRIMSE 90×210 deur zwart
  10,-/stuk
  12,99 /stuk
  23% korting

  DIVERSE MATEN HORGORDIJNEN

  Heeft jouw deurkozijn een afmeting van 90x210? Dan ben je bij JYSK aan het juiste adres voor een horgordijn. Voor andere ruimtes met een gewoon raam, zoals de slaapkamer, babykamer, kinderkamer, woonkamer of zolder met een dakkapel hebben wij ook een horgordijn. Dit type vliegengordijn  over een afmeting van 130x150. Onze horgordijnen zijn van hoge kwaliteit tegen een lage prijs. Dus doe snel je aankoop, voordat de insecten of vliegen binnenkomen.