Mand

Je mand is leeg

Mand

Je mand is leeg
Panoramic - Levendig uitzicht en gezellig comfort

Levendig uitzicht en gezellig comfort

Uitkijkend over het schilderachtige en idyllische Colibita meer in Roemenië, ligt een nieuw afgewerkt viersterren hotel met de naam Panoramic.

Sinds de opening in 2021 biedt het hotel zijn gasten een adembenemend landschap en tal van faciliteiten voor een ontspannen en stressvrije vakantie.

Toen het tijd werd om deze parel op het Roemeense platteland in te richten, nam beheerder Nicolaie Givan contact op met JYSK B2B om te horen wat we te bieden hadden op het gebied van meubilair, zowel binnen als buiten.

"We hebben voor JYSK gekozen vanwege de productkwaliteit en de goede prijzen. Daarnaast vinden we het Scandinavische design erg mooi, wat volgens ons perfect past bij het bergachtige gebied waarin we ons bevinden," vertelt Nicolaie Givan.

Het samen komen van de omgeving en door de mens gemaakte gebouwen

Omdat het uitzicht en de locatie van het hotel zo'n integraal onderdeel zijn van de identiteit van het hotel, vond JYSK het extra belangrijk om een manier te vinden om het meubilair en het ontwerp zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de natuur die het hotel omringt.

Strakke lijnen, gedempte kleuren en een duidelijke samenhang brengen de prachtige natuur in elke kamer van het hotel. Banken, fauteuils, eettafels, eetkamerstoelen - allemaal van JYSK en allemaal gekozen met de specifieke locatie in gedachten. Om de samenhang naar buiten te brengen, werd JYSK ook gekozen om het buitenmeubilair te leveren, voor zowel de balkons, zitgedeeltes als de ontspanningsruimte rond het overloopzwembad.

Leveren onder druk

Bij grootschalige projecten als deze is het belangrijk dat de communicatie tussen het bedrijf en JYSK top is. Om dit te garanderen stond ons team constant in contact met Panoramic en het positieve resultaat is voor iedereen duidelijk.

"Het B2B-team van JYSK was nauwkeurig, zowel in onze communicatie met hen als met de levertijden. We hadden het erg druk, maar JYSK heeft alles op tijd geleverd," zegt Nicolaie Givan. 


Rajiv Bakas - B2B Manager

We willen je helpen om jouw ervaring met JYSK B2B zo geweldig en gemakkelijk mogelijk te maken.

Daarom, als je vragen of zorgen hebt, of gewoon een gesprek wilt over je volgende project, zijn we er om je te helpen!

Tel: 026 8080 192

E-mail: b2b-nl@JYSK.com

Neem contact op