Mand

Je mand is leeg

Mand

Je mand is leeg
Gelasakis - furnished suites

Vakantie in stijl met JYSK

In het hart van de hoofdstad van Kreta liggen de nieuw gebouwde Tertsa Suites. De suites zijn gebouwd door Gelasakis Touristiki OE en zijn een topbestemming voor reizigers van over de hele wereld, die naar Kreta reizen om de rijke en oude cultuur te ervaren.

Toen de suites moesten worden ingericht, nam Sprios Gelasakis, eigenaar van Gelasakis Touristiki OE, contact op met JYSK.

Het resultaat van dat telefoontje was een uitgebreide en ambitieuze samenwerking op het gebied van inrichting, waarbij JYSK bedden, matrassen, nachtkastjes en nog veel meer zou leveren om de luxe suites in te richten. 

Expertise voor binnen en buiten

Expertise voor binnen en buiten"Elk item, zowel binnen als buiten, werd zorgvuldig geselecteerd om comfort en Scandinavische stijl te garanderen, wat de grootste toewijding aan gasttevredenheid weerspiegelt.

Bij zo'n uitgebreid project zijn communicatie, leveringsafspraken en deskundige medewerkers essentieel voor succes. Gelukkig heeft eigenaar Spiros Gelasakis de juiste keuze gemaakt door te vertrouwen op JYSK.

"We wilden onze nieuwbouw Tertsa Suites in Heraklion inrichten en JYSK was een goede keuze.
keuze. Onze ervaring van de zeer goede begeleiding en communicatie met de B2B-afdeling in combinatie met producten met waar voor hun geld, was uitstekend!" legt Spiros uit. 

Luxe en stijl voor een goede prijs

Het inrichten van zoveel suites met meubilair dat niet alleen een huiselijk en samenhangend gevoel geeft, maar de gasten ook inspireert om te ontspannen tijdens hun vakantie, kan een ontmoedigende taak zijn.

Gelukkig is JYSK gespecialiseerd in de unieke Scandinavische stijl die zoveel andere landen aantrekkelijk vinden.

Met onze grote verscheidenheid aan producten, variërend van grote meubels tot zelfs de kleinste decoratieartikelen, hebben we altijd iets voor jou en je project.

Als je je eigen bedrijf wilt inrichten of gewoon wat inspiratie wilt opdoen, aarzel dan niet om contact op te nemen met ons competente B2B-team. We helpen je graag met je project, net zoals we Gelasakis Touristiki OE hebben geholpen. 
 


Rajiv Bakas - B2B Manager

We willen je helpen om jouw ervaring met JYSK B2B zo geweldig en gemakkelijk mogelijk te maken.

Daarom, als je vragen of zorgen hebt, of gewoon een gesprek wilt over je volgende project, zijn we er om je te helpen!

Tel: 026 8080 192

E-mail: b2b-gr@JYSK.com

Neem contact op